Sağlıklı Bir Cildin Sırrı Olan Cilt Bakımı ve Saçların Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Cilt bakımı, sağlıklı bir cildin olmazsa olmazıdır. Sağlıklı, pürüzsüz bir cilt için mutlaka cilt bakımı yapılması gerekir.

haberciforum (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cilt bakımı, sağlıklı bir cildin olmazsa olmazıdır. Sağlıklı, pürüzsüz bir cilt için mutlaka cilt bakımı yapılması gerekir. Cilde yapılacak olan bazı bakımlar ile cildin daha iyi görünmesi sağlanır. Cildin her gece mutlaka makyaj veya toz sebebiyle oluşan toksinlerin giderilmesi sağlanmalıdır. Cilt temizleme suyu ile yapılacak bu işlem sayesinde ciltte oluşan siyah noktalar, sivilce gibi sorunların çok aza inmesi sağlanır. Haberci Forum sitesini ziyaret ettiğinizde sağlıklı bir cilt ile ilgili yapılacak tüm işlemler hakkında hizmet alabilirsiniz.

Cildin Ölü Deriden Arındırılması Gerekir

Cilde peeling yapılmalıdır. Haftada 2 defa yapılacak olan peeling ile ciltten ölü derinin temizlenmesi sağlanır. Daha sonra kişinin cilt tipine uygun bir temizleyici ile cilt temizlenmelidir. Serum ile yoğun bir bakıma doymuş olan cildin göz çevresi de uygun bir nemlendiriciyle nemlendirilmelidir. Cilt tipine uygun bir nemlendirici ile cilt bakımı sonlandırılmalıdır. Bu ve daha fazla bilgiyi Habeci Forum sitesini ziyaret ederek alabilirsiniz.

Saç Bakımı İşlemleri Nelerdir?

Saç bakımı saçlar için çok önemlidir. Bakımlı saçlara sahip olan kişiler kırılma ve kopma gibi sorunlarla çok karşılaşmazlar. Bakımsız saçlar her zaman dökülmeye ve kırılmaya karşı meyillidirler. İyi bir saç bakımı için yapılması gereken işlemler vardır. Doğal olarak evde hazırlanan saça uygun maskelerin mutlaka uygulanması gereken konuda bu işlemin düzenli şekilde haftada 2 veya 3 kez yapılması gerekir. Saçlar çok sıcak suyla yıkanmamalı ve fön makinesiyle kurutulmamalıdır. Doğal yağlarla arada düzenli şekilde saça masaj yaparak kan dolaşımı olması sağlanmalıdır. Haberci Forum sitesinden bu konu ile ilgili bilgilere her zaman ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver