Sıvacı Ustası Mesleki Yeterlilik Belgesi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnşaat sektörünün en önemli meslek elemanlarından biri de sıva ustalarıdır. Yapıların iç ve dış yüzeylerini hazırlanan özel harç malzemeleriyle sıvanmasını sağlayan kişilere ise sıvacı ustası adı verilmektedir. Yapılar için gerekli olan sıva harcının her aşamasını titizlikle yerine getiren sıvacılar; kum eleme, kaba sıva harcı hazırlama, mermer, alçı ve ince sıva hazırlama gibi konularda da yetkin olan kişilerdir. Diğer birçok meslek dalında olduğu gibi sıvacı ustası oluğunuzu ispatlamak için mesleki yeterlilik belgenizin bulunması gerekir.

 

Sıvacı ustası mesleki yeterlilik belgesi için MYK tarafından yetkilendirilmiş kuruluşlara başvuru yapmanız ve yasal olarak zorunlu tutulan sınavlara katılmanız gerekir. Teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olmak için yapmanız gereken tek şey hemen bizimle irtibata geçmek olmalıdır. Sınavlara hazırlık sürecinizde kaliteli ders materyalleri ile her türlü desteği veriyor ve belgenizi kolayca alabilmeniz için yardımcı oluyoruz.

 

Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgesi

 

Gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve daha kaliteli hizmetler sunması amacıyla bu alanda çalışacak personelin mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu getirilmiştir. Emlak piyasasında her türlü taşınmazın alım, satım ve kiralama işlemlerini gerçekleştiren kişilere ise sorumlu emlak danışmanı denilmektedir. Kendi portföyünden ya da potansiyel müşterilerle iletişime geçen emlak danışmanları, emlak alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip ederek mülk almak isteyen müşterilerine danışmanlık hizmeti verir.

 

Sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik belgesi için tek yapmanız gereken en kısa süre içerisinde bizimle iletişim kurmak olmalıdır. MYK sınavlarına hazırlık için ders notları, çevrimiçi ders videoları ve diğer materyallerle sizleri mesleki yeterlilik sınavına hazırlıyor, başarı kazanabilmeniz için her türlü desteği sağlıyoruz.

 

Taksi Şoförü Mesleki Yeterlilik Belgesi

 

Şehirlerdeki resmi taksi duraklarına bağlı olarak çalışan, şehir içi ulaşımda müşterilerine hizmet sağlayan ve belirli bir fiyat tarifesiyle yolcu taşıyan ticari plakalı araç sürücülerine taksi şoförü adı verilir. Taksi şoförleri, araçlarına binen yolcuların can güvenliğini tehlikeye sokacak trafik kuralları ihaleleri yapmaz ve müşterilerinin bagajlarının taşınmasına yardım eder. Taksi şoförü olabilmek için sadece sürücü belgesi yeterli değildir. Bunun dışında sürücülerin, mesleki yeterlilik belgesi almaları da 2015 yılı itibariyle zorunlu hale getirilmiştir.

 

Taksi şoförü mesleki yeterlilik belgesi için her türlü eğitim desteği veriyor ve sizleri sınava verimli bir şekilde hazırlıyoruz. Bunun için yapmanız gereken tek şey hemen bizimle iletişime geçmek ve konusunda uzman kadromuzun hazırladığı sınav hazırlık programına dahil olmaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver