Su Bazlı Sağlıklı Kokusuz Parke Cila Hizmeti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş yeri ve konut gibi mekanların zeminleri zaman geçtikçe kullanıma bağlı olarak yıpranıp kötü bir görünüme kavuşabiliyorlar.

Ladiksan Parke 1997 yılından beridir İstanbul merkezli olarak parke cilalama hizmeti suan ahşap parke sektörüne yön veren öncü firmalardan. 1997 yılında kurulan firma günümüzde İstanbul’un birçok ilçesinde var olan usta ekipleri ile müşterilerinin parke yenileme isteklerini karşılamaya ve onlara her türlü ahşap merdiven ve diğer işler için yardımcı olmaya devam ediyor. Bu sebeple de cilalama alanında işin içinde yetişmiş ehil sahibi ustaları bünyesinde barındırıyor.

Hizmetlerinin daha kalifiye bir şekilde olması için ustalarının eğitimine önem veriyor ve imsek gibi kurslardan ustalık belgesi ile çalışmalarını sağlıyor. Bu sayede verdikleri parke cilalama hizmetlerinin, müşterilerini memnun edeceğine gönülden inanıyor ve o doğrultuda emin adımlarla yoluna devam ediyor. İç mekan yada dış mekanların güzelleşmesine yardımcı olan Ladiksan Parke ahşap parke sektöründe bir numara olmak için yenilikleri takip ederek hizmet portföyüne bu yenilikleri de ekliyor. Vermiş olduğu cilalama hizmetlerinde de kesinlikle kanserojen madde ihtiva etmeyen malzemeleri kullanarak insanların sağlığını düşünüyor.

Firma Tarafından Sunulan Tüm Hizmetler

Ev ve iş yeri gibi mekanların zeminleri gün geçtikçe zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak kullanılmaz duruma geliyor ve kötü bir görünüme kavuşabiliyorlar. Ladiksan firması bu kötü görüntünün ortadan kalkması ve yüzeylerin yıpranmasının önüne geçilmesi için ahşap yenileme hizmeti veriyor. Fakat firmanın verdiği bu hizmet zeminin çeşidine ve yapılan cilalama işlemine bağlı olarak katagorilere ayrılıyor.

Uzman firmanın verdiği ahşap yenileme hizmetleri şunlar oluyor;

Parke sistre cila hizmeti

Ahşap cila restorasyon

Tozsuz parke cila hizmeti

Masif parke tamiri

Sistre ve cilalama

Spor salonu sistresi ve cilalanması

Deck parke sistre ve cila

Masif parke restorasyon

Ahşap parke döşeme

Merdiven yapımı ve sistre cila

Havuz kenarı deck tik yağı uygulaması

Firma bu cila ve silme hizmetlerini gerçekleştirmek için birinci sınıf ustalar ile birlikte hareket ediyor. Cilalama işlemlerinde ise seçtiği malzemeler sektöründe kendisini kanıtlamış kaliteli markalar ve içeriğinde kanserojen madde bulundurmayan malzemeleri tercih ediliyor. Ayrıca bu ürünler kaliteli olduğu için sadece zeminlere yeni bir görünüm kazandırmakla kalmıyor yanı sıra uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlıyor.

Cilalama ve Silme Hizmetlerinin Fiyatları

Parkelerini yenilemek isteyen veya parke sildirme gibi firmanın hizmetlerini tercih eden kişiler parke cilalama konusunu araştırırlarken bazı kişilerde laminat parke işçilik fiyatları konusunda firmadan yardım alabiliyorlar. Aslında araştırırken karşılarına çeşitli fiyatlar çıkmakta ve şaşırmakta haklılar çünkü her sektörde olduğu gibi ahşap parke sektörü içinde de yer alan bazı firmalar v ustalar bu işlem için kişilerden yüksek ücret talep edebiliyorlar. Fakat Ladiksan Parke firması verdiği tüm hizmetler için müşterilerini düşünerek ekonomik bir fiyat politikası uyguluyor. Bu sayede insanlar daha temiz zeminlere ayak basarak rahatça huzurlu yıllarının tadını çıkarabiliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver