Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Sert Eleştiriler: “Hakemliği Bitti”

Screenshot_14
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Of-Hayrat Cemiyeti’nin akşam yemeğinde yaptığı konuşmada hakemlere sert eleştirilerde bulundu ve ekonomik sorunlara dikkat çekti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul’da Of-Hayrat Cemiyeti’nin akşam masterbetting yemeğinde taraftarlarla bir araya geldi. Konuşmasında 2010-11 sezonunu unutmadıklarını ve hakem eleştirilerine değinen Doğan, “O hakemin de hakemliği artık bitti” dedi.

“Ekonomik Sorunlarla Boğuşuyoruz”

Ertuğrul Doğan konuşmasında ekonomik sorunlara da vurgu yaptı. “Bir yandan yarışan diğer yandan ekonomik sorunlarla boğuşan bir dönem yaşıyoruz. Trabzonspor’un tek gündemi ekonomidir.” diyen Doğan, kulübün borçlarının önemli bir mesele olduğunu belirtti.

“Sponsorluklarla Kasaya Katkı”

Başkan Doğan, kulübün ekonomik durumunu düzeltmek için yeni sponsorluklarla masterbetting giriş kasaya 88 milyon Euro para katkısının olacağını açıkladı. Ancak bu katkıların kendisi döneminde gerçekleşeceğini ve 6 ayda borçları bitirmenin hayal olduğunu söyledi.

“Her Bir Taraftarımızın Katkısını Bekliyoruz”

Trabzonspor Başkanı, taraftarlardan destek istedi ve her bir liranın önemli olduğunu vurguladı. Lisanslı ürünlerin alınması, kombinelerin satın alınması ve loca kiralamalarının destek olarak görüldüğünü belirtti.

“2010-11 Kupasının Yeri Boş Kalmasın”

Bir taraftarın 2010-11 sezonunun kupasının müzede yerinin boş olduğunu hatırlatması üzerine Doğan, “Biz bu davadan vazgeçmedik. Şampiyonluğu elde ettik ancak o sezonu unutmadık. 2010-11 sezonunun şampiyonu tereddütsüz Trabzonspor’dur.” dedi.

Ertuğrul Doğan’ın konuşması, taraftarlar arasında büyük ilgi gördü ve kulübün ekonomik sorunlarına dikkat çekti. Ayrıca hakem eleştirileri gündeme oturdu.

Bu Yazıya Tepki Ver