Tunç Makina Üstten Baskılı Streç Sarma Makine Modelleri

Tunç Makine yılların vermiş olduğu tecrübeyle birlikte uzun zamandır sektör içerisinde ilerlemelerini sürdürmektedir.

tuncmakina (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunç Makine yılların vermiş olduğu tecrübeyle birlikte uzun zamandır sektör içerisinde ilerlemelerini sürdürmektedir. Türkiye üzerin de sanayi alanında yapmış olduğu atılımları sayesinde de kendi sektöründe lider olmuştur. Türk malının yabancı makinalar yanında son derece kaliteli olduğunu da kanıtlamıştır. Aynı zamanda Tunç makine Türkiye ekonomisine ihracat alanında da katkılar sağlamaktadır. Streç makinası konusunda geniş bir hizmet kapsamına sahiptir.

Özellikle de üstten baskılı streç sarma makine modelleri de çok satılanlar içerisinde yer alır. Tabla üzerine konularak hizmet alırsınız. Yükün dönmesi ve üstten baskı sistemiyle birlikte ürünün dağılmaması sağlanır. Bu sayede önden gerdirme ünitesiyle streç işlemi gerçekleşir. En iyi özelliği ise normal bir streç filmini %250 ve %300 oranında 2.5 kata kadar tasarruflu kullanmanıza yardımcı olur. Sarımın her aşamasında da üstten baskı sistemi vardır. Gerginlik ayarı kontrol paneli üzerinden yapılmaktadır. Tunç makine sizlere TPM 420 model makinalı ürünüyle bu alanda hizmet verir.

Üstten Bakılı Palet Streçleme Makinaları

Palet sarma makinası için de aynı durum söz konusudur. Tabla üzerine oturtularak kullanımı sağlanır. Sizlere yüksek miktarda tasarruf imkanı sunar. Birçok alanda kullanım imkanı da mevcuttur. Tunç Makine danışmanlarından yardım alarak kendiniz için en uygun makine tercihi yapabilirsiniz. Bu alanda en uygun ekonomik fiyat seçenekleriyle birlikte sizlere yardımcı olmaktadır.

Kaynak: https://www.tuncmakina.net/

Bu Yazıya Tepki Ver