Türkçe Test Uygulaması İndir

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Online alanlarda ders çalışmak ve test çözmek birçok öğrencinin her alanda işini kolaylaştıran bir durumdur. Sayfalarca test kitapları veya matbu testler satın almaya gerek kalmadan, online olarak tüm dersler için hazırlanmış olan testlere ulaşabilir ve bunları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Türkçe testleri alanında başarılı bir öğretmen tarafından hazırlanmış olan hem konu anlatımlı hem de test içerikli bir site arayışındaysanız Neva Ekrem tarafından hazırlanmış olan Türkçeci sayfasını takip edebilirsiniz. Sitenin en önemli özelliklerinden birisi cep telefonlarınıza indirebileceğiniz uygulama sayesinde, bulunduğunuz her alanda kolaylıkla tüm testlere ulaşabiliyor olmanızdır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogretenuygulama.turkceci linkine giriş yapabilir ve direk olarak uygulamamızı indirebilirsiniz. Uygulama içeriğinde yer alan LGS testleri ve Türkçe testlerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Neva Ekrem İle Eğitim Danışmanlığı

Sınav süreci tümü ile kontrol edilmesi gereken bir bütündür. Bu süreçten başarılı sonuçlarla ayrılmak isteyen tüm öğrencilerin kendilerine uygun bir sistem kurmaları ve bu sistem dâhilinde verimli bir şekilde ders çalışmaya adapte olmaları gerekmektedir.

Bizler Türkçeci sitesi olarak sizlere öncelikle Türkçe dersi alanında destek oluyoruz. Konu anlatımı ve testlerimizle eksik olduğunuz her konuda sizleri tamamlamayı hedefliyoruz. Bunun yanında diğer tüm derslerle ilgili olarak başarı durumunuzu ve kurmuş olduğunuz sistemi de denetliyor, eksik alanlarda müdahale ediyor ve sizinle birlikte bu yolda yürüyerek en büyük motivasyonu bizler sağlıyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver