Valorant Vp Satın Almak

Valorant points kısaca VP, yeni başlayanlar için hızlı şekilde seviye atlamayı destekleyen ve oyun içi satın alımlarda kullanılan sanal paradır.  

oynasana (4)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valorant points kısaca VP, yeni başlayanlar için hızlı şekilde seviye atlamayı destekleyen ve oyun içi satın alımlarda kullanılan sanal paradır.  VP ile kostüm, cephane alabilir ve yeni gelen sezon ürünlerine ilk siz ulaşabilirsiniz. VP ile alışveriş yapan oyuncular genellikle profesyonel ve başarılı oyuncular oluyor. Çünkü aldıkları ekipmanlar sayesinde güçlü bir karakter yaratıyorlar.

E-pin kullanarak alacağınız Valorant Points, oyun içerisinde çok değerli bir sanal paradır ve karşılaşmalar sırasında eşya ve yetenek alarak zafer elde etmenize yardımcı olur. Valorant Vp’ de 300’den başlayarak 8400’e kadar farklı denomlarda satılıyor. LOL’ de kullanılan RP’ lere bakıldığında 400 RP, 300 Valorant Pointe denk geliyor.

Valorant oyununun yayıncısı olan Riot firması ile sözleşmeli olarak Valorant Point satışı yapan Oynasana sitesinden alabilirsiniz. Bu daha güvenli bir alışveriş sunacaktır. E-pinleri internetteki e-ticaret sitelerinden de alabilirsiniz.

E-Pin ve Valorant Points

Valorant vp alabilmenin en kolay yolu e-pin ile Valorant VP’ yi aktif etmektir. E-pinler genellikle çoğu online oyunda kullanılır. E-pinler, harf ve numaradan oluşan kısa veya uzun şifrelerdir ve bu şifreler kullanılarak istenilen oyunda sanal para alınır. Valorant alabilmek için Oynasana sitesine para ödeyerek aldığınız e-pinleri girmeniz gereken yer, kullanmak istediğiniz oyundaki kod yazma yeridir. Ancak bunun için hesabınıza giriş yaparak mağaza ikonuna tıklamanız gerekiyor.

Kaynak: https://oynasana.com/collections/valorant-points

 

Bu Yazıya Tepki Ver