WBots Haber Botu ile Haber Sitesi Yönetimi

Screenshot_7
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Dünyada yaşanan gelişmeleri takip ederek, bunları hızlıca kullanıcılara ulaştırmak haber sitesi sahipleri için oldukça önemlidir. Ancak günün her saatinde ilgili haber kaynaklarını takip etmek oldukça zor ve yorucudur. Özellikle haber sektörüne yeni giren web sitesi sahipleri için oldukça zahmetli olan bu işlemleri WBots otomatik hale getirmektedir.

 

WBots; Haber Botu sistemleri arasında otomasyon ve modüler destek konusunda çıtayı oldukça yükseltmiş ve yükseltmeye de devam etmektedir. Kendi alanında otoriter kaynakları gelişmiş haber botları sayesinde WBots ile takip ederek, filtrelerinizi oluşturup kriterlerinize uygun haberleri anında işleme alabiliyorsunuz. Bu da sizi zamanlama ve iş yükü açısından rakiplerinize göre avantajlı bir konuma getiriyor.

 

Modüler destek konusunu biraz açmak gerekirse hem metin hem de görsel açısından otomatik değişimler ve otomatik kalıplar oluşturmanıza izin veren WBots, ilgili haberler içerisinde otomatik değişim yapmanıza olanak sağlamaktadır. WBots ile takip ettiğiniz kaynaklardan, kriterlerinize uygun olarak gelen içeriklerde, içerik düzeni yanı sıra bahsi geçen değişimleri yaparak istediğiniz formatta içerikleri sitenize gönderebiliyorsunuz.

 

Otomatik botlarla sitelerine içerik gönderecek haber sitesi sahiplerini de içerik toplama işlemlerinde uyarmakta fayda var. Özellikle haber botları kullanan webmasterlar, içerik aldıkları kaynak sitelerin telif maddelerini okumak ve buna uygun olarak davranmakla mükellef olduklarını unutmamalıdırlar.  Yanı sıra mail ile ilgili kaynak sitelerden izinler alarak; WBots yardımıyla bu izinler vasıtasıyla içerik düzeni yardımıyla, örneğin yazı sonuna otomatik kaynak linki ekleme, haberin belirli bir kelimeye kadar kısaltarak yayınlama gibi özellikleri de kullanabiliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver