Youth Projects Group Sizinle Büyüyor

mockup8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yeniliklere farklı bir bakış açısı ile bakmamızı sağlayan Youth Projects Group bir yaşını kutluyor. Kurulduğu günden bu yana gençler için eğitimde eşitlik, dernek ve vakıf projelerine ses ve kamu kurumlarının duyurularına kulak vermeye devam ediyor.

Youth Projects Group Nedir

Farklı projelerin, eğitimler, seminer ve staj rehberlerinin daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayan bir oluşumdur. Hali hazırda gönüllü çalışma arkadaşları ile daha fazla kişiye seslerini duyurmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Bir sene içerisinde yüzlerce farklı kurumun ücretsiz eğitim – seminer ve iş imkanlarına ses olma olanağına sahip olmuşlardır. Bu sebeple Youth Projects Group tamamen eşitlikçi yapı üzerine tüm kurumlara eşit uzaklıkta faaliyet kurmak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Youth Projects Group Neden Kuruldu

Öncelikle kurulma amacının eşitlik olduğunu söyleyebiliriz. Bazı özel kuruluşların burs ilanlarını yada iş ilanlarını yayınlayarak gençlerin bu imkanlara daha hızlı bir şekilde ulaşmasını amaçlar.

Aynı zamanda pek çok dernek ve vakıf faaliyetinin tanıtımını yaparak iyiliğin yayılmasını destekler. Kısaca Youth Projects Group iyiliğe ve paylaşmaya dair ne varsa yayılmasını sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Nasıl Çalışır

Tamamen gönüllü ekip arkadaşları ile çalışmalarına devam eden Youth Projects Group zaman içerisinde kendini güncelleyerek yoluna devam etmektedir. Bu sebeple internette var olan tüm web sitelerinin, sosyal medya adreslerinin yada duyurularının taranmasını yaparak doğru ve güncel bilgilere herkesin ulaşmasını amaçlamaktadır.

Avrupa Birliği Projelerinden Kalıcı İmkanlara

Youth Projects Group farklı bir bakış açısı ile fırsatlara yaklaşmanızı amaçlamaktadır. Bu sebeple Erasmus+ başta olmak üzere hem Avrupa Birliği tarafından desteklenen hem de kamu kurum ve kuruluşlarının duyurusunu yaptığı pek çok faaliyeti aktif olarak tanıtır.

Bu sebeple yeniliğe bakış açınızı değiştirmek isterseniz sizlerde Youth Projects Group ayrıcalığına bir göz atabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver