Gül Çatı İzolasyon

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her türlü yapının ana bölümlerinden birisi olan çatılar her türlü dış etkene maruz kaldıkları için kolaylıkla hasar alabilmektedirler. Bina içerisinde su sızması ve sıcak – soğuk hava sirkülasyonunun önlenmesi için çatıların her daim bakımlı ve güvenli olması gerekmektedir. Bunun için her hangi özel bir durum olmadığında dahi senede bir kez, çatı işi yapan firmalar kontrolden geçirilmelidir.

Gül Çatı firması 1970 yılından bugüne İstanbul Küçükçekmece’de çatı tamiri ve bakımı alanında hizmet vermektedir. Çatı izolasyonu ve yalıtımı alanında her türlü yapınızı firmamıza güvenle emanet edebilirsiniz.

Çatı izolasyonu eski veya yeni demenden her türlü yapıda olması gereken bir sistemdir. İzolasyon sayesinde binalarınız daha korunaklı olmaktadır. Sıcak havalarda hava sıcaklığını bina içeresinde hissetmek istemiyorsanız veya soğuk havalarda binanızın sıcaklığı dışarıya çıkmasın ve dışardaki soğuk hava sizleri çok etkilemesin diyorsanız Gül Çatı ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Çatı İzolasyonu Nasıl Yapılır

Çatı izolasyonu binanızı tüm dış etkenlerden koruyarak sizlerin her türlü tasarruf etmesini sağlayan bir sistemdir. İzolasyon işlerinde farklı birçok malzeme kullanılmaktadır. Uzaman ekibimiz tarafından öncelikle çatınızda bir fizibilite çalışması yapılmalıdır. Bu çalışma neticesinde çatınızın durumuna göre en uygun malzeme belirlenmesi yapılacaktır. Eğer talebiniz sadece ısı izolasyonu ise ona göre bir değerlendirme yapılacaktır. Isı ile birlikte su izolasyonu talebiniz de varsa kullanılacak olan malzemeler buna göre belirlenecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver