Şark Köşesi Tadilatı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa tarzı mobilyalar tek kişilik için ayrı ayrı üretilmektedir. Yıprandığı veya eskidiği zaman ise tamir olma gibi bir durum söz konusu değildi. Önceden otantik Türk evlerinde bulunan şark odası ise buna ters olarak tamir edilebiliyor. Ottoman Style olarak ürettiğimiz sedir modelleri ve şark köşelerini parça parça üreterek müşterilerimizin evlerinde kuruyoruz. Bu sayede herhangi bir tamir gerektiren olayda müşterilerimiz mobilyalarının parçasını kolay bir şekilde buluyor. Daha sonra da kendileri onarabiliyor.

Şark Köşesi Tadilatı

Şark köşesi tadilatı yaparken öncelikle aldığınız firmaya başvurmalısınız. Eğer firmanız size geri dönüş yapmıyorsa herhangi bir marangozu bulup ona tamir ettirebilirsiniz. Biz Ottoman Style olarak müşterilerimizin herhangi bir sorununda yanında olup onlara yapılması gereken yöntemleri söylüyoruz. Aynı zamanda ürettiğimiz şark köşelerinin parça parça üretilmesinin bir sebebi de tadilat gerektiren bir konu olduğunda sadece o bölgenin tamir edilmesini sağlamak ve müşterilerimize ek bir masraf çıkarmamaktır. Parça parça üretmemizin diğer bir sebebi ise monte ve nakliyatını kolaylaştırmaktır. Bu sayede kısa zaman içerisinde vermiş olduğunuz şark köşesi ellinize geçmiş olacaktır.

Firma olarak üretmiş olduğumuz her bir üründe yüksek kalite ve dayanıklılık sunmaktayız. Evlerinizin en gösterişli alanlarını oluşturan mobilyalarımız en kaliteli malzemelerle kaliteli işçiliğin birleşmesi sonucu oluşan çok özel parçalardır. Bir yerde daha başka bir örneğine rastlayamayacağınız özel tasarım ürünlerimiz için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver