Tarot Aşk Açılımı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarot aşk açılımı insanları etkisi altına alan. Çok gizemli ve esrarengiz bir fal yöntemidir. Tarot fallar arasında tek kart tarot ve üç kart tarot yöntemlerinden çok farklı olarak 7 kart ile açılır.

Tarot kartları resimlerden, sayılardan oluşan ve mitolojik bir havaya sahip olan kartlardır. Bu kartların her birinin farklı bir anlamı vardır. Tarot falı bakan kişinin sezgileri güçlü bir kişi olması, muhakeme ve yorum yeteneğinin olması önemlidir. Çünkü açılan kartları güzle ve etkileyici bir şekilde yorumlayabilen tarotçular ilgi görmektedir.

Tarot aşk açılımında aşkın yedi yıldızı açılımı yapılır. Seçilen 7 kart yıldız şeklinde dizilir ve tek tek açılarak yorumlanır. Sıra ile açılan her kart bir dönemi ve durumu temsil eder. Açılan ilk kart sizlerin geçmişini ve şimdiki zamanınızı anlatan bir karttır. İkinci kart partnerinizin durumunu anlatılmaktadır. Üçüncü kart aranızdaki ilişkinin ne durumda olduğunu, dördüncü kart ise aranızdaki engelleri anlatır. Beşinci kart ilişkinizi sağlamlaştırabilmek adına sizlere tavsiye verir, altınca kart partnerinizin sırlarını ele verir ve son olarak yedinci kart ise ilişkinizin geleceği hakkında tahminlerde bulunur.

TarotFal.Net

TarotFal.Net sitesine tarotfal.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu site tamamen eğlence amaçlı kurulmuş olan bir platformdur. Tarota gönül vermiş olan kişilerin takip edebileceği ve tarota dair çok keyifli bilgileri bulabileceğiz bu site ile tarot öğrenebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver