Muayenehane Otomasyonu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomasyon sistemleri yaptığınız işin içeriği ne olursa olsun, her türlü işletmenin en düzenli ve profesyonel şekilde çalışması için önemli bir uygulamadır. Sizlerde güzellik ve sağlık alanında çalışıyorsanız, tüm işletme ve hasta bilgilerinizi tek bir program içerisinde toplayabilirsiniz. Salon yönetim sistemi alanında etkili ve başarılı bir otomasyon programı aracılığı ile hem muhasebe kayıtlarınızı, hem cihaz kayıtlarınızı hem de danışan, hasta ve müşteri kayıtlarınızı tutabilirsiniz.

Hangi tıp alanında çalışıyor olursanız olun, eğer özel bir muayenehaneniz varsa, sizlerin hastalarınızı her bir detayı ile ayrı ayrı takip ediyor olmanız gerekmektedir. Bunun için güvenilir ve kaliteli bir otomasyon sistemi kurabilirsiniz. Çünkü kara düzen ve manuel olarak işleyen sistemlerde aksaklıkların ve eksikliklerin olma ihtimali her zaman çok daha yüksektir.

Güzellik Merkezi Otomasyon Sistemi

Estebill Otomasyon firması olarak güzellik ve sağlık alanında çalışan tüm işletmeleri için otomasyon sistemleri hazırlıyoruz. Güzellik salonu kayıt programı olarak hazırlamış olduğumuz tüm otomasyon programı içeriklerine web sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Güzellik merkezi otomasyonu uygulamalarımızı çok daha yakından öğrenebilmek ve satın almadan önce denemek isterseniz demo uygulamamızı kullanabilirsiniz. Böylelikle tüm programa etkin bir şekilde hâkim olabilir ve kendi ihtiyaçlarınıza ne ölçüde cevap verebildiğine daha net bir şekilde bakabilirsiniz. Demo çalışmanızın süresi dolduğunda çok uygun fiyat ve imkânlarla kendi otomasyon programınızı satın alabilir ve profesyonel hizmete başlayabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver