realme Watch S, Türkiye’de Satışa Sunuldu

realme-watch-s-turkiyede-satisa-sunuldu-3-800x400
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Android ve iOS cihazlarıyla uyumlu realme Watch S, 899₺ etiketiyle Türkiye’de satışa sunuldu. Watch S, pil ömrüyle dikkat çekiyor.

realme‘nin akıllı saat Watch S, bugün Türkiye’de satışa sunuldu. Spor modları, pil performansı, sağlık kontrol sistemleriyle dikkat çeken saat, 899₺ fiyatıyla internet üzerinden ve fiziksel mağazalardan kendine alıcı buluyor.

 

390 mAh pil gücüne sahip Watch S, Apple akıllı saatlere kıyasla 15 güne kadar pil ömrü sunuyor. Android ve iOS işletim sistemli telefonlara Link uygulaması üzerinden arama, mesaj, alarm, hava durumu ve diğer uygulamaların bildirimlerini saat ekranından görüntüleme imkanı sunuyor. 1.3″ boyutunda, renkli ve dokunmatik ekranı bulunan Watch S, 100 üstünde kadran tasarımıyla birlikte geliyor. 2.5D Corning Gorilla Glass’a sahip model, IP68 sertifikası ile 1,5 metreye kadar suya ve toza dayanıklılık sağlanıyor.

 

realme Watch S’in gerçek zamanlı kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluk düzeyi monitörü özellikleri bulunuyor. PPG optik kalp atış hızı sensörü sayesinde kesintisiz kalp atışını ölçen saat, atış hızının çok düşmesi veya artması durumunda kullanıcıyı uyarıyor. Watch S, adım izleme, hareket etme hatırlatıcısı, uyku izleme, su içme hatırlatıcısı ve meditasyon gibi sağlık işlevleri de bulunduruyor. Adım sayma algoritmasıyla yürüyüş veya koşuyu kendiliğinden anımsayabilen saat, toplamda 16 farklı spor modu sunuyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver