Bahçeşehir Koleji, Azerbaycan’da Galip Geliyor ve Hedefini Belirliyor!

Screenshot_14
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta Azerbaycan’da İlk Galibiyetini Alıyor ve Şampiyonluk Hedefine Odaklanıyor!

Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup 2021-2022 sezonunda D Grubu’ndaki ikinci maçında Azerbaycan temsilcisi Sabah BK’yi 65-83’lük skorla mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti. İşte maçın ayrıntıları ve Bahçeşehir Koleji’nin hedefleri:

Galibiyetin Öyküsü

Bahçeşehir Koleji, D grubundaki ikinci maçında Azerbaycan ekibi Sabah BK karşısında betwild etkili bir performans sergiledi ve mücadeleyi 65-83’lük skorla kazandı. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren üstün bir oyun sergileyen Bahçeşehir Koleji, ilk çeyreği 18-22 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte ise temsilcimiz, Hadi Özdemir’in liderliğinde tempolu bir oyunla farkı açarak ilk yarıyı 36-47 betwild giriş önde kapattı. Jerry Boutsiele’in 16 sayısı, takımının öne geçmesinde büyük rol oynadı.

Üçüncü çeyrek, karşılıklı sayılarla geçse de Bahçeşehir Koleji, üstünlüğünü koruyarak çeyreği 51-58 önde tamamladı. Son çeyrekte ise hücumda vitesi artıran temsilcimiz, mücadeleyi 65-83’lük skorla noktalayarak galip geldi.

Oyuncuların Performansı

Mücadelenin en değerli oyuncusu Jerry Boutsiele oldu. Boutsiele, 23 sayı ve 10 ribaundla etkili bir performans sergiledi. Ona Tyler Cavanaugh 13 sayı, 4 ribaund, 3 asistle ve Axel Bouteille 16 sayı, 7 ribaund, 3 asistle destek verdi.

Ev sahibi ekipte ise Donovan Smith’in 21 sayısı ve 5 ribaundu galibiyete yetmedi.

Hedef Şampiyonluk

Bahçeşehir Koleji’nin baş antrenörü Sinan Atalay, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sabah takımını mücadelesinden dolayı tebrik ediyor ve Azerbaycan halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ekip olarak oyuncularımızla gurur duyuyoruz, iyi bir mücadele sergiledik ve kazandık. Bu turnuvada adım adım gitmeyi planlıyoruz. Tabii ki hedefimiz şampiyonluk ve maç maç düşünerek buna ulaşacağımıza inanıyoruz. Umarım bundan sonraki maçlarda da aynı performansı sergiler ve hedeflerimize ulaşırız.” dedi.

Başkan Hüseyin Yücel de Bahçeşehir Koleji’nin hedeflerini belirledi. Yücel, “Bu seneki hedefimiz FIBA Europe Cup’ı ikinci kez ülkemize kazandırmak. Bu hedef doğrultusunda ciddi bir yatırım yapıp çok emek sarf ederek iyi bir kadro kurduk. Takımımız kardeşlik ruhu içerisinde iyi bir kimya yakaladı. Bu aile ortamını yakalamanın şampiyonluk yolundaki en önemli adımlardan biri olduğu kanısındayım.” şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Koleji, hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı bir performans sergileyerek hedeflerine odaklanmış durumda.

Bu Yazıya Tepki Ver