Beklenen sağanak yağış İstanbul’u vurdu! Sağanak sonrası yollar göle döndü araçlar yolda mahsur kaldı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Durum, saat 22.00 sıralarında Pendik ilçesi Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana geldi. Etkin olan sağanak sonrası göle dönen yolda iki araba mahsur kaldı.

Araçlar içerisinde bulunan toplam 4 birey kendi imkanlarıyla kurtulurken itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Ekiplere tabi kurtarıcı aracıyla göle dönen yoldaki otomobiller de mahsur kalanları kurtarmaya gelen ekipler, kendi çabalarıyla çıkan kişileri güvenli bölgeye çekerek araçları suyun içerisinden çıkarttı.

Yolun göle dönmesine neden olan su birikintisi yaklaşık üç saatlik bir çalışmayla temizlenirken itfaiye erleri de araçların birikintiye girmesine müsade vermedi. Takriben bir metrelik su birikintisinin içinde kalan otomobillerde fiziksel hasar oluştu.

MOTORLU KURYENİN KUVVET ANLARI

ANIDEN bastıran yağmur da otomobiller değin motosiklet sürücüleri de baski anlar yaşadı. Yağmurun ortasında kalan motosikletli kurye, “Vallahi ne olsun, hava fena yani ne yapacağımızı bilmiyoruz. Motorcuyuz üstelik yollar belirlenmiş” derken bir diğer motosiklet sürücüsü, “İstanbul’u su baskını götürüyor şu an, vallahi gördüğün gibi ağabey henüz yolda kaldım. Orada saplandım kaldım, şart bu” ifadelerini kullandı. (İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver