Beşiktaş’ta Gedson Fernandes Toparlanmak Zorundayız!

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda deplasmanda Bodo/Glimt’e 3-1 mağlup olan Beşiktaş’ta Gedson Fernandes, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Gedson Fernandes’in sözleri:

Zor bir maçtan sonra konuşmak çok zor. Mağlubiyetten sonra kelimeler zor. Böyle olmamalı. Avrupa’da böyle kötü oynayıp kaybetmemeliyiz. Başımızı öne eğmeden toparlanmak zorundayız.

İnişler çıkışlar hep yaşanıyor. İniş değil kötü gidiyoruz. Hakkında konuşmak zor. İyi değiliz. Yapmak zorunda olduğumuz şey belli. Çalışmaya devam etmek ve çalışarak bir şeyleri değiştirmek zorundayız.

Ne yönetimin ne takımın ne teknik heyetin tek başına sorumluluğu değil. Hep birlikte yapamıyoruz. Bazen çok iyi oynar 1-0 kaybeder, eleştirilirsiniz. Çok kötü oynar, şans eseri galip gelirsiniz. Futbol sonuç odaklı. Sonuçlar hep kötü gelince eleştiriliyorsunuz. Suçlu aramak yerine çözümü bulmalıyız. Beşiktaş çok büyük bir camia, biz buradan kalkmasını biliriz.

Zeminin oyunla alakası yok. Biz büyük takımız. Çıkıp her şartta oynamalıyız. Kendimizi düzeltmeliyiz ve en kısa sürede toparlanmak zorundayız.

Gedson Fernandes, Beşiktaş’ın zorlu süreçte nasıl toparlanacağına dair düşüncelerini paylaştı. Beşiktaş camiasının birlik ve beraberlik içinde bu zorlu dönemi aşacağına olan inancını vurguladı.

Bu Yazıya Tepki Ver