Bilet Satın Almadan Önce Tüm Alternatifleri Sorgulayın

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceden bir seyahate çıkmak istediğimizde, belirlediğimiz tarihlerde boş koltuğun olup olmadığını ve fiyatı öğrenmek için, yazıhane dolaşırdık. Ancak zaman israfı olan bu uygulamalara internet sayesinde artık son veriyoruz. Tek bir site üzerinden, ucuz otobüs bileti bulabilmenin yanı sıra, bulunduğumuzdan şehirden hareket eden tüm otobüs firmalarının sefer saatlerini, yolculuğun kaç saat süreceğini, yolculuk süresince kaç mola verileceğini ve yolculuk boyunca uğranılacak otogarları görebilirsiniz. Sitemize mobil uygulama üzerinden de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Boşuna bilet aramak için tek tek yazıhane gezmek veya otobüs firmalarının internet sitelerini ziyaret etmek yerine, tek bir ekran üzerinden tüm fiyatları ve sefer saatlerini görün, karşılaştırın, size en uygun olan firmadan otobüs biletinizi satın alın.

Nasıl Bilet Alacaksınız?

Bilet al uygulamasını şu şekilde kullanabilirsiniz. Öncelikle kalkış ve varış noktalarını, yolculuk tarihini seçmeniz istenecektir. Seçtiğiniz güzergâhta hizmet veren tüm otobüs firma isimleri bilet ücretiyle birlikte ekranda sıralanır. İlgili firmanın logosunun yanında bulunan ok işaretinin bulunduğu alana tıklandığında, otobüs firmasının sefer saatleri ekrana yansıyacaktır. Sizin için uygun saat için, kredi kartınızı kullanarak güvenle otobüs bileti alabilirsiniz.

Sitemizden Has Turizm, Kâmil Koç, İnan Turizm, Özkaymak, Aris Tur, Kontur, Çayırağası, Efe Tur, Metro, Özlem Batman, Can Diyarbakır, Nevşehir Seyahat, Kahta Petrol, Midyat Seyyidoğlu Turizm, Topçam, Aydoğanlar Turizm vd. seçkin otobüs firmalarından bilet almanız mümkündür. Kredi kartınızı sitemizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, her türlü güvenlik önlemi alınmıştır.

Bu Yazıya Tepki Ver