Otomatik Kapı Sistemleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomatik kapı sistemleri kullanım kolaylığı özelliği taşır. Güvenli geçiş ve zaman kaybı olmaması düşünüldüğünde fotoselli, döner, katlanılabilir kapıların kullanımı genellikle tercih edilir. Aynı zamanda ortamın ısı dengesini korumasını ve ses yalıtımını sağlar.

Bugün büyük tüm yapılarda, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde, plazalarda, yaşam merkezlerinde otomatik kapılar kullanılmaktadır. Yine birçok işyerinde, garaj sistemlerinde ve bazı büyük evlerde de bu tür sistemler tercih edilmektedir.

Kullanılan kapının türü ne olursa olsun otomatik bir sistemle çalıştığı için her zaman iyi bakılmalı ve düzeli şekilde çalışması sağlanmalıdır. Bu nedenle otomatik kapı sistemlerinin bakım düzeni önemlidir. Ancak belirli periyotlarda düzenli olarak bakımları yapılan otomatik kapılar çok daha uzun süre hatasız olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda daha büyük sorunlar açmaması adına da bakımlar önemlidir.

Otomatik Kapı Servisi ve Tamiri

Otomatik kapı sistemlerinde anlık arızalar sonucu istenmeyen kazalar yaşanabilir. Bu sebeple anlık arızalara meydan vermemek adına otomatik kapı ve aksesuarlarının periyodik olarak bakımının mutlaka yapılması gerekmektedir.

Firma olarak otomatik kapıların anlık arızası nedeni ile herhangi bir şekilde insanlar kapı arasında sıkışabilirler. Bu tür kazaları yaşamamak için maddi, manevi zararlara uğramamak adına, otomatik kapı servisi tüm otomatik kapı çeşitlerinde gerek duyulan motor ve aksesuarlara ait tüm bakım, arıza tamiratlarını uzman ve tecrübeli ekibimizle gerçekleştiriyoruz.

Sizlerde Otomatik Kapı Servisim web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada tüm otomatik kapı modelleri ve bu kapılarla ilgili yapılabilecek tamir ve bakım hizmetleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz otomatik kapı sistemleri ile ilgili ne tür bir sorun yaşadığınızdan bahsedebilir ve destek alabilirsiniz.   

Firmamız otomatik kapı servisi kapı motor ve aksesuarları ile ilgili eğitimli, profesyonel çalışanlar ile otomatik kapı tamiri ile ilgili ürüne ait motora, parçalarına herhangi bir hasar vermeden, titizlikle çalışarak hizmet vermektedir. Bu alanda çalışan uzman ekibimiz aracılığı ile tüm servis ve tamir hizmetleri en hızlı şekilde sağlanmaktadır. Aynı zamanda otomatik kapı çeşitleri ve kapılara ait aksesuarlarda, servisle beraber satış hizmeti de sunulmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver