Bitcoin Alım Satımı

Oldukça ses getiren Bitcoin, kripto paraların atası olarak bilinir. Diğer tüm kripto paralar Bitcoin sonrasında çıkmıştır.

nasil-alinir (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oldukça ses getiren Bitcoin, kripto paraların atası olarak bilinir. Diğer tüm kripto paralar Bitcoin sonrasında çıkmıştır. Oldukça değişken olan Bitcoin, insanlar tarafından çok ilgi görmüş ve birçok kişi Bitcoin nasıl alınır sorusunu sormaya başlamıştır. Aslında oldukça basit bir işlem olan Bitcoin alım satım işleri yerli borsalarda yapılıyor. Türkiye’de en çok kullanılan iki borsa olan BtcTürk ve Binance Türkiye üzerinden anlık olarak değişimleri takip edebilir ve istediğiniz fiyatlarla kripto para satın alabilirsiniz.

Bitcoin Sitesine Nasıl Üye Olunur?

Bu borsalara üye olmak Dogecoin nasıl alınır sorusunu cevaplamak kadar basittir. E-posta ve şifre belirleyerek üye olabileceğiniz BtcTürk ve Binance borsalarında hesabınızı doğrulamak içinse T.C. kimlik numarası ve telefon numarası girmeniz gerekiyor. Doğrulanan hesabınızda açılan sanal cüzdanınız ile alım satım işlemlerini anlık olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Tüm kripto paraların alım satımlarında kullanılan iki işlem vardır. Bunlardan biri piyasa emri bir diğeri de limit emridir. Nasıl Alınır sitesinde de anlatıldığı gibi nasıl Bitcoin alınır sorusunda piyasa emri ile alınan kripto paralar için, o anki piyasa fiyatından alım veya satım gerçekleşirken limit emri ile yapılan işlemlerde belirlenen fiyattan bir alış veya satış işlemi gerçekleştiğinde işleme alınıyor. Gerçekleştiğinde ise size bildirim gönderiliyor. Doğru işlem yapmak ve kar elde edebilmek için fiyatları anlık olarak takip etmek ve Nasıl Alınır sitesinden öğrenerek grafikleri doğru okumak gerekiyor.

Bu Yazıya Tepki Ver