Damla Etiket

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Damla etiket klasik olan baskılı etiketlerin haricinde üç boyutlu bir görünüme sahip olan bir reklam ürünüdür. Baskılı tüm etiketlere oranla çok daha uzun yıllar kullanılabilen damla etiketler yüzeylerindeki şeffaf koruyucu bölge sayesinde baskısında yıpranma, yırtılma ve solmalara maruz kalmamaktadır.

Damla etiketler hazırlanırken onları farklı kılan birçok özellikleri ortaya çıkmaktadır. Etiket yüzeyinde yer alan kısım bu tasarımlara mercek etkisi yaratan ve baskı yapılan etiketi çok daha büyük gösteren çalışmalardır. Görülme açısı çok daha geniş olan damla etiketlerde aynı zamanda renklere derinlik ve parlaklık kazandırılmaktadır.

Damla etiketler diğer etiket baskı çalışmaları ile kıyaslandığında çok daha çarpıcı, şaşırtıcı, çekici ve göz alıcı olmaktadır. Bunun yanında derin, parlak, renkli ve şeffaf yapısı ile farklılıklar yaratmaktadır.

Damla etiket çalışmalarının sınırsız bir kullanım alanı söz konusudur. Her türlü reklam çalışmasına uyarlanabilen damla etiketlerin sahip olduğu üç boyutlu görünüm sayesinde, çok basit tasarımlar bile göz alıcı ve ilgi çekici olabilmektedir.

Toptan Damla Etiket

Toptan Damla Etiket firması olarak sizler için damla etiket ve etiket baskı çalışmaları yapıyoruz. Damla etiket İstanbul firmaları arasında en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri bulabileceğiniz firmamıza ulaşabilmek için web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sitemizde yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilir ve tüm taleplerinizi toptan ve en uygun fiyatlarla kısa süre içerisinde karşılayabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver