Denizbank, Ünlü Futbolcuları Saadet Zinciri İddiasıyla Dava Ediyor

Screenshot_21
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizbank, eski milli futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak, Emrah Çolak ve tercüman Mert Çetin’i saadet zinciri kurmakla suçlayarak karşı dava açtı.

Spor Dünyasının Ünlü İsimleri Dolandırıldı

Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan’ın spor dünyasının tanınmış isimlerini dolandırdığı iddiasıyla yürütülen soruşturma sona erdi. betdog Bu sürecin ardından Denizbank, Selçuk İnan, Emre Çolak, Emrah Çolak ve Mert Çetin hakkında tefecilik, dolandırıcılık ve vergi kaçakçılığı suçlarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

216 Yıla Kadar Hapis İstemi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, bankacı Seçil Erzan’a ‘nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik’ suçlamalarıyla 216 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Ayrıca, 3’ü tutuklu 6 kişiye de 65’er yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Saadet Zinciri Oluşturdukları İddia Ediliyor

Denizbank’ın suç duyurusunda bulunduğu kişilerin, ABD Doları’na yıllık basit yüzde iki binlere varan oranda fahiş faiz beklentisiyle saadet zinciri betdog giriş oluşturdukları belirtiliyor.

Bankanın İtibarı Zarar Gördü

İddianamede, suçlamaların Denizbank’ın itibarını da zedelediği vurgulanıyor. Banka yönetimi, bu iddiaların üzerine gitmeye kararlı görünüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver