Doğayla Bütünleşik Tatil Yapın

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didim’in en ayrıcalıklı yönü, sığ ve tertemiz denize sahip olmasıdır. Sahile yürüyüş mesafesinde olduğumuzdan sabah erkenden kalkıp sahil boyunca yürüyüş ve jogging yapabilir, tesisimizin sunduğu ücretsiz internet olanakları ile sevdiklerinizle istediğiniz kadar fotoğraf paylaşabilirsiniz. Denizin dalgalarını ayaklarınızda hissedin ve doğayla bütünleşerek tatil yapın. Günümüzde kalabalık aileleri zorlayan etkenlerin başında ekonomik koşullar gelmektedir. 2-4-6-8 kişinin aynı anda konaklayabileceği Didim Apart odalarında oldukça avantajlı fiyatlarla tatil geçirebilirsiniz. Apartımızın bahçesinde farklı şehirlerden, ülkelerden gelen tatilciler ile sohbet edebilir, masa oyunları oynayabilirsiniz.

Altınkum Apart Otel beldenin merkezine yürüme mesafesinde olduğu için, alışverişinizi marketlerden avantajlı fiyatlarla yapabilir, apart mutfağında istediğiniz yemekleri hazırlayabilirsiniz. Ev ortamında kullandığınız ve size kolaylık sağlayan alet ve ekipmanlar apart mutfağında hazır olarak bulundurulmaktadır. Misafirlerimizin odalarından ayrılmalarından sonra, temizlik personelimiz tüm mutfak araç-gereci dezenfekte etmekte ve bir sonraki misafirimizin kullanımına hazır halde bulundurmaktadır.

Deniz Manzarasına Karşı Yemek Yemenin Keyfini Çıkarın

Apart tesisimizde konakladığınız zaman; tatilinizin keyiflice geçebilmesi için, günlük düzenlenen turları ve nereleri gezebileceğiniz konusunda tavsiyelerimiz olmaktadır. Apart çevresinde aileler tarafından işletilen çok fazla sayıda küçük restoran bulunmaktadır. Ege’mizin mezelerini ve yemeklerini tatmak isterseniz buralara da uğrayabilirsiniz. Özellikle akşamları kalabalıkların gezdiği caddeleri ve keyiflice gülüşen insanların doldurduğu sokakları izleyerek yemek yemek oldukça keyiflidir. Sabahın erken saatlerinde odanızın terasında veya balkonunda denizi izleyerek kahvaltı etmenin doyumuna varamazsınız. Altınkum Apart Otel, temiz deniz, altın sarısı kum, hijyen ve bakımlı odalarda konaklama, lezzetli Ege yemekleri için tercih edebileceğiniz bir tatil yeridir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver