Dostlarımız İçin Yaptığımız Seçim, Şirin Pati Veteriner Kliniği!

Kurulumu 2021 yılı içerisinde yapılmış olan ve kurulumdan bu yana her daim dostlarımızın sağlığı, bakımı ve tedavisi kısmına oldukça önem vermektedir.

sirinpati (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurulumu 2021 yılı içerisinde yapılmış olan ve kurulumdan bu yana her daim dostlarımızın sağlığı, bakımı ve tedavisi kısmına oldukça önem vermektedir. Bunun yanı sıra tam donanım kapsamında devam etmektedir. Hiçbir eksikliğe yer vermeden, ikili ilişkilere de önem vermektedir. Veteriner kliniği olarak, bilimin ışığı üzerinde ilerlemekle birlikte sevgi bağını da hiç koparmadan ilerlemektedirler. Bu mesleği yapabilmek ve en doğru hizmeti sunabilmek için de zaten bu sevginin gerekliliğini bildiklerinden, kendi ekipleri içerisinde de bunu keskin bir sınır olarak korumaktadırlar.

Egzotik hayvanlar, köpek ve kedi veteriner kliniği hizmetleri sunumunu tecrübe birikimine önem vererek sürdürmekle birlikte teknolojinin sağladığı tüm imkanları da kullanma kısmında oldukça etkin rol oynaktadırlar. Aslında bu da tam da bizim istediğimiz gibi sonuçlar alabilmemiz için oldukça önemlidir.

Size Uygunluk Sağlayan Şirin Pati Veteriner Kliniği!

On ve yirmi iki saatleri arasında hizmet vermekte olan klinik, Bağcılar veteriner olmanın yanında yakın çevreler içerisinde de oldukça rahat bir biçimde hizmet alabilmenizi sağlamaktadır. Kendi bünyesinde steril çalışmalara oldukça önem vermektedir.

Açık adresine de ulaşabileceğiniz gibi sizlere istediğiniz her şekilde hizmet sunmaya da hazırdır. Pet kuaför, aşılama, eczane, muayene ve hatta yatılı tedavi imkanları sunan klinik pet market seçenekleri de bulundurmaktadır. Ek olarak veteriner kliniği kapsamında yurt dışı çıkışı ile ilgili gerekli olan evrakları da tamamlamanız konusunda yardımcı olabilmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver