Elit Çadır Farklı Hayvan Çadırı Modelleri

Elit Çadır firması ilk olarak 2016 senesinde kurumsallaş da 25 yıla aşkın tecrübesi vardır.

elitcadir (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elit Çadır firması ilk olarak 2016 senesinde kurumsallaş da 25 yıla aşkın tecrübesi vardır. Tente, branda ve çadır sektöründe üstün bir hizmet kalitesi sunar. Aynı zamanda sizlere bu alanda geniş çaplı bir hizmet verir. Müşterilerine daima bu doğrultuda en iyi ürün kalitesi içeriği sunmuştur. Çadır ürünlerinde çelik konstrüksiyon kısımları için 10 yıla kadar garanti verilmektedir. Aynı zamanda brandalarınıza da 8 yıla kadar garanti süreci tanımlar. Özellikle 900 gram brandalara 8 yıl, 650 gram branda seçeneklerine 5 yıl garanti süresi verilmektedir.

Elit çadır olarak özellikle de çadır alanında çok fazla alternatif seçenek vardır. Bunlardan biri de hayvan çadırı hizmetidir. Sizlere hayvan çadırı hizmeti ile birlikte hayvanlarınıza uygun çadır modelleri de sunar. Özellikle tuğla, beton ve çimentonun yüksek meblağlara çıkması sonucunda çadır kullanımı daha az maliyetli olmaya başlamıştır. Bu anlamda hayvan çadırları, hayvanların barınmasında büyük bir rol oynar. 20 ila 30 yıla kadar da uzun kullanım süresi vardır. Aynı zamanda:

  • Büyükbaş hayvan çadırı
  • Küçükbaş hayvan çadırı
  • Tavuk çadırı

Bunlar başlıca tercih edilenler arasında yer alır.

Elit Çadır Fiyatları Hakkında

Depo çadırı, afet çadırı, şantiye çadırı, inşaat çadırı, fuar çadırı gibi daha birçok farklı çadır hizmeti sunar. Bunların taleplerine, ölçülerine ve ebatlarına göre de fiyatlarda değişiklik gösterir. Ancak Elit Çadır sizlere oldukça yüksek kaliteyi uygun fiyatlara aktarmaktadır. Bu sayede güvenilir ve rahat ilerleme kat etmenize de yardımcı olur.

 

Bu Yazıya Tepki Ver