En Uygun Fiyatlı Haber Yazılımı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğer kendinize ait bir haber sitesi kurmak istiyorsanız veya zaten hâlihazırda var olan haber sitenizin yazılımı size yeterli gelmediği için değiştirmek istiyorsanız Onemsoft firmasına ulaşabilirsiniz. Firma olarak hem en özgün yazılımları sizler için özel olarak hazırlıyoruz, hem de en uygun fiyatlarla bu yazılımların kullanılmasını sağlıyoruz.

Onemsoft firması olarak biri diğer haber yazılımı firmalarından ayıran en önemli özelliklerin başında bu alanda yapılan en kaliteli çalışmaları en uygun fiyatlarla satışa sunuyor olmamızdır. Öncelikle birçok yazılım firmasının yapmış olduğu gibi WordPress, Joomla, Drupal gibi hazır şablonlar kullanmıyoruz. Biz gerçek bir yazılımcı firması olduğumuz için haber sitelerinin A’dan Z’ye her detayını kendimiz planlıyor, tasarlıyor ve hazırlıyoruz. Bu durumda sizlere çok ucuz rakamlarla hazır paketler sunmak yerine, en uygun fiyatlarla sizlerin de istekleri doğrultusunda size özel siteler kuruyoruz.

https://www.onemsoft.com/haber-yazilimi linki üzerinden web sayfamıza giriş yapabilir bizleri çok daha yakından tanıyabilirsiniz. Onemsoft firması olarak haber yazılımı alanında yapmış olduğumuz tüm yenilikçi ve farklı çalışmalarımızı yakından takip edebilirsiniz. Sizler için en uygun fiyatlarla yazılım çalışmaları yapan firmamıza ait fiyat bilgilerine de güncel olarak ulaşabilirsiniz.

Onemsoft Haber Yazılımı

Onemsoft firması olarak sizler için hazırlamış olduğumuz haber yazılımlarında kolay kullanım imkânı ile her türlü kullanıcıya hitap etmeye çalışıyoruz. Gelişmiş yönetim paneli ile tüm kontrollerin sizde olduğu haber siteniz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver