Ermeniler Zengilan’dan sonra Gubadlı’da da aynı alçaklığı yaptı! Tarihi cami domuz ahırına çevrilmiş

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ermenistan’ın 27 Eylül tarihinde Azerbaycan‘a saldırmasıyla başlayan çatışmalar hala devam ediyor. Şuşa’ya yaklaşan Azerbaycan ordusu Erivan yönetimini köşeye sıkıştırırken, bu süreçte 200’den fazla yerleşim yerini işgalden kurtardı.

Azerbaycan ordusunun ilerleyişi karşısında duramayan Ermeni askerleri birçok bölgeyi bırakarak kaçmak zorunda kaldı. Bu bölgelerden biri de Gubadlı oldu. Bölge genelinde incelemelerde bulunan Azerbaycan askerleri, Ermenilerin tarihi camilerde domuz sakladığını ortaya çıkardı. Askerlerin kaydettiği görüntülerde bir caminin ahıra dönüştürüldüğü ve içinde de domuz beslendiği görüldü.

Ermeniler Zengilan'dan sonra Gubadlı'da da aynı alçaklığı yaptı! Tarihi cami domuz ağırına çevrilmiş

BU ERMENİSTAN’IN İLK ALÇAKLIĞI DEĞİL

Öte yandan Azerbaycan askerleri, işgalden kurtarılan Zengilan kentinde de Ermenistan’ın tarihi bir camiye verdiği zararı görüntüledi. 27 sene sonra kurtarılan Zengilan’da tarihi caminin domuz ahırına çevrildiği görüldü.

Ermeniler Zengilan'dan sonra Gubadlı'da da aynı alçaklığı yaptı! Tarihi cami domuz ağırına çevrilmiş

CEPHEDE SON DURUM

Azerbaycan askerleri ile Ermenistan arasındaki çatışmalar Laçın koridorunda devam ediyor. Burayı kolay kolay bırakmak istemeyen Ermeni askerleri tüm gücüyle Azerbaycan’a karşılık vermeye çalışıyor. Uzman isimler yaptıkları değerlendirmelerde Laçın koridorunun önemli olduğunu ve Ermenilerin buraya kaybederse büyük bir darbe yiyeceğini vurguladı.

ERMENİLER ŞUŞA’NIN BAZI YERLERİNDEN GERİ ÇEKİLDİ

Öte yandan Azerbaycan ordusu kuşattığı Şuşa’nın da bazı bölgelerine girmeye başladı. Askerler kentin dış mahallelerinde yaptıkları incelemelerde Ermenilerin yiyecek ve içeceklerini bırakarak kaçtıklarını belirledi.

Ermeniler Zengilan'dan sonra Gubadlı'da da aynı alçaklığı yaptı! Tarihi cami domuz ahırına çevrilmiş

Bu Yazıya Tepki Ver