Fenomenlerin Mal Varlıklarına El Konuldu

image_6570427456dc4_QTTAie
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkili Kara Para Aklama ve Vergi Kaçırma Suçlamasıyla Tutuklandı

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, “kara para aklama” ve “vergi kaçırma” gibi ciddi suçlamalarla sorgulandıktan sonra tutuklandılar. Bu olayın ardından diğer fenomenlerde de benzer şekilde soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Fenomenleri Soruşturuyor

Dilan Polat’ın 2019 yılında çektiği ve “Şampiyonlar Ligi” olarak adlandırdığı bir fotoğrafta yer alan tüm fenomenler, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamına alındı. Bu soruşturma sonucunda mal varlıklarına el konulan isimlerden biri de Eylül Öztürk oldu.

Eylül Öztürk: “10 Evi Nasıl Aldığımı Açıklıyorum”

ABD’de yaşayan Eylül Öztürk, mal varlıklarına el konulması ve şirketine kayyum atanması durumunun ardından sosyal medyada açıklamalar yapmaya başladı. Son olarak, ünlü isim Amerika’da 10 ev nasıl satın aldığını açıkladı.

Emlak Yatırımı Hakkında Açıklamalar

Eylül Öztürk, açıklamasında şunları söyledi: “Hala diyorlar ki 10 evi nasıl aldın? Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin yakabet dolara Türkiye’de bir araba alırsın ancak. Hepsini satsam bir tane büyük ev alabilirim sadece. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim içmedim, biriktirdim çünkü tutumlu bir kadınım.

Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane dediğinde millet bir şey olduğunu düşünüyor. Amerika’da 100 bin dolara ev sahibi olabiliyorsunuz. İstanbul’da ise bu mümkün değil. Bu gerçeği anlamıyorlar maalesef.”

2. Sayfa Programı’nda Gülşen ve Müge’nin Yorumu

Eylül Öztürk’ün bu açıklamaları, popüler televizyon programı 2. Sayfa’da konu oldu. Programın sunucuları Müge ile Gülşen,  yakabet giriş bu açıklamaya “Herkesin yapabileceğini söylemek istemiş gibi görünüyor” şeklinde yorum yaptılar.

Bu Yazıya Tepki Ver