Galatasaray’ın Nelsson’u İngiltere Yolcusu mu? İşte Son Gelişmeler

Screenshot_4
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, İngiltere’nin Luton Town takımının radarında.

Galatasaray’da Nelsson’a İngiliz İlgi

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Victor Nelsson, devre arası transfer döneminde gözden düşmüş gibi görünüyor. Davinson Sanchez’in transferi sonrasında forma şansı azalan Nelsson’a İngiltere’den bir teklif geldi.

Luton Town’un İlgisi

Premier Lig ekiplerinden Luton Town, 25 yaşındaki Danimarkalı stoperi ocak ayında kiralamayı düşünüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un, Nelsson’u düzenli olarak ilk 11’de görmemesi, kiralanma ihtimalini güçlendiriyor.

Nelsson’un Durumu

Galatasaray yönetimi, Nelsson’u önce kiralamayı, sezon sonunda ise satmayı planlıyor. Ancak Nelsson’un, Luton Town’ın alt sıralarda bulunması ve küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olması nedeniyle bu transferi istemeyeceği belirtiliyor.

Geçmiş Performans ve Beklentiler

Nelsson, önceki sezonlarda daha fazla forma şansı buluyordu. Bu sezon ise istediği kadar süre alamıyor. Galatasaray formasıyla bu sezon 15 maçta sahaya çıkan Nelsson, Danimarka Milli Takımı’nda da eskisi kadar dikkat çekmiyor.

Kiralama Formülü Gündemde

Galatasaray yönetimi, Nelsson’un sezon başında 20-25 milyon Euro gibi bir gelir getirmesini bekliyordu. Ancak şimdi kiralama formülü gündemde. Nelsson’un İngiltere serüveni için kulüp yönetimi nasıl bir karar alacak, bekleyip göreceğiz.

Bu Yazıya Tepki Ver