Helvacı Yakub Efendi İle Geleneksel Tatlar

Helvacı Yakub Efendi, kültürümüzün en köklü tatlarından olan helva ile birlikte müşterilerine lezzetli dakikalar sunuyor.

helvaciyakubefendi (8)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Helvacı Yakub Efendi, kültürümüzün en köklü tatlarından olan helva ile birlikte müşterilerine lezzetli dakikalar sunuyor. 1887’den beri gıda sektöründe bu hizmeti sunan firma şimdilerde 41 farklı şekilde açtığı şubeleri ile de memnun etmektedir. Tadı damağınızda kalacak ve bir daha isteyeceğiniz ürünleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Üstelik ürünlerin hepsi de belgeli ve sertifikalı bir şekilde müşteriler ile buluşturuluyor. Bu bağlamda müşteri memnuniyeti en iyi şekilde sağlanmış oluyor.

Helvacı Yakub Efendi ilk açtığı şubede istediği hedefe günümüzde ulaşmayı başarmıştır. Firmanın ilham aldığı kişi ise Helvacı Baba olarak da nitelendirilen Şeyh Yakub Efendi Sufi’dir. Kendisi Osmanlı döneminden kalma zengin helva tatlıları ve lezzetleriyle ürünün bereketini herkese duyurmuştur. Firma da bu niyet ile açtığı şubelerinde müşterilerine sunduğu lezzeti ile bu tarihi sürdürmeye devam etmektedir. Bu bağlamda firmanın diğer helva sektörlerine göre çok daha üst düzeylerde yer aldığını belirtmek isteriz.

Helvacı Yakup Efendi Ürünleri

İrmik helvası, dondurmalı ya da antep fıstıklı helva gibi çeşitli ürünleri ile dikkat çeken Helvacı Yakub Efendi,  ürünlerindeki kalite ile de oldukça revaç görmektedir. Kısa süre içerisinde tüm Türkiye’de şubelerini açmayı hedefleyen firma ürün bakımından da her damak tadına hitap etmektedir. Dileyen müşteriler cennet helvası, dileyen müşteriler ise asırlık süt helvasını tadabilirler. Birbirinden farklı tüm ürünlerin tek bir ortak noktası ise ağızda mükemmel bir his bırakmalarıdır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver