Her Hayvana Uygun Ürün

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kedi, köpek, kuş, balık gibi evlerimizde beslemeye alışkın olduğumuz hayvanların yanında, kemirgenler ve sürüngenler gibi yabancı karşıladığımız hayvanlara kadar tüm bakım ürünlerini ve mamaları sağlayan işletme Mama En Pati, müşteri odaklı çalışmaları ve uygun fiyatlarıyla, hayvan dostu insanlara çok fayda sağlamaktadır.

Bütçenize ve Zamanınıza Katkı Sağlayın

Çalışan ve evlerinde kedi, köpek besleyenlerin en zorlandığı konulardan birisi bakım ürünlerini almaya zamanlarının olmamasıdır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internetten her hizmete ulaşabiliyoruz. Bu avantajı kendi işletmesinde uygulanan Mama En Pati, müşterilerine uygun fiyatlarda ve çok çeşitli kedi maması ürünleri satmaktadır. Yaş mamalar ve kedilerin en sevdiği konserveleri siteden alarak, hem zamanınızdan hem cebinizden tasarruf edebileceksiniz.

Dünya Markaları

Acana, Brit Care, Dog Chow, Econature, Dr.Sacchi, Enjoy, Felicia, Friskies, Science Plan gibi dünya markası köpek maması firmalarıyla çalışan işletme, her zaman evcil hayvanlarınızın sağlığını düşünmektedir. Her kedi ve köpek, farklı özelliklere ve farklı kişiliklere sahip olduğu için mamalarını seçebilmektedir. Bu yüzden, daha önceden denediğiniz ve köpeğiniz üzerinde başarılı olan mamaları satın alarak, onlara hediyeler verebilirsiniz.

Ödüller ve Oyuncaklar

Bir diğer ürün olan köpek ödülleri, köpeklerinize temel itaat eğitimi verirken çok işinize yarayacaktır. Yürüyüş tasmaları, oynayabilecekleri çeşitli oyuncaklar da onların boş zamanlarında vakit geçirmesini sağlayacaktır. Site üzerinden sipariş verirken köpek ve kedilerinizin boyutlarını ve yaşlarını seçmeniz, sizlere uygun mamaların karşınıza çıkmasına yardımcı olacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver