Her Yerden Anında Erişim Kolaylığı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulutvet veteriner takip programı yoluyla hasta randevularını takip etmek ve tüm verilerini anında görmek oldukça kolaydır. Sadece bilgisayarınıza, tabletinize ya da telefonunuza yapacağınız tek bir program yüklemesi ile nerede olursanız olun tüm takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sistem bulut tabanlı bir programdır. Bilgisayarlarınızda hiçbir kurulum gerektirmeden hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Cep telefonu ve tabletlerinizde yer alan uygulamalar sayesinde ise istediğiniz yerden, istediğiniz an tüm takiplerinizi gerçekleştirebilir ve yeni hasta girişi yapabilirsiniz.

Program oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Yeni hasta giriş ve hasta takip süreci sizler için detaylı olarak Bulutvet tarafından anlatılmaktadır. Bu süreçte ihtiyacınız olan her türlü bilgi için canlı destek hattı sizlere hizmet sunmaktadır. Sizlerde kliniğinize ait düzenli ve sistemli çalışan bir hasta takip uygulaması arayışındaysanız en uygun fiyatlarla Bulutvet ile mutlaka tanışmalısınız. Hem kolay kullanım hem de tam destek ile sizlerin yanındadır.

İster Ofiste İster Evinizde Kullanın

Bir veteriner programı için aranılan en önemli özellik her yerden erişim kolaylığı olmasıdır. Hasta raporlarına bakmak, randevuları kontrol etmek ve verilerinizi güncellemek gibi işleriniz için her zaman ofise gitmek zor olmaktadır. Artık bulunduğunuz her ortamda programımızla tüm işleriniz kolaylaşacaktır.

Yeni teknolojik güncellemeleri içeren veteriner yazılımı çoklu erişim olanağı sağlar. İsterseniz kendi kliniğinizden isterseniz de başka herhangi bir yerden sadece programımızı açarak kendinize de zaman ayırabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver