İş yerini açtığı anda neye uğradığını şaşırdı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza ilçenin Sevil Figen Erol Caddesinde meydana geldi. Sabahtan saatlerinde dönercide çalışan Veysel Akbaş meslek yeri darabasının kılıflarını açıp, yukarı kaldırdığı anda, fren yerine gaza basan biri motosikletle birlikte işçi Veysel Akbaş’a çarpıp, motosikletle birlikte iş yerinde yere düştü. Motosikletçi ve kendisine motosiklet çarpan emekçi kısa süreliğini soka girdi. O anlar meslek yerinin emniyet kamerasına yansıdı.

O anları gazetecilere anlatan Veysal Akbaş,” Sabahtan geldim iş yerini açtığım sırada, arkamdan bir motosiklet bana çarptı, beraber meslek yerinde yere düştük. Motosiklet sahibini tanıyordum, şikâyetçi olmadım. Çok şükür ne ben nede o arkadaşta bir yaralanma olmadı”

ŞOKA GİRDİ

O anda şoka girdiğini söyleyen Veysel Akbaş,” Neye uğradığımı anlayamadım, şoka girdim, alt motosiklet sahibi de şoka girdi. Şoku atlattıktan daha sonra ona yardım ettim, beraber motoru iş yerinden çıkardık, meslek yerinde bir takım eşyalarımız yere düştü. Çok şükür kayda değer bir hasar yok” dedi .

İş yeri sahibi Haşim Hatipoğlu,” sabahleyin gelip görüntüleri izlediğinde fazla şaşırdıklarını söyleyerek, böyle bir kazaya şu ana dek rastlamadığını’ belirtti.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver