İzmir Ağrısız İmplant Tedavisi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İzmir İmplant tedavisi yapmak için, farklı şehirlerden birçok hastayı muayene eder ve tedavi uygular. Aynı zamanda dünyanın değişik ülkelerinden de İmplant tedavisi için İzmir İmplant tercih eden bir çok kişi vardır. İzmir’de yer alan klinik uzman personeli ile son derece başarılı tedavilere imza atmıştır.

İmplant tedavisinin açılımı, çene destekli yapılan operasyonlara verilen bir isimdir. İmplant tedavisi yapılması, protez ve damak yapımına göre, daha çok rahatlık sağlar. Hem çiğneme konusunda hem de konuşma açısından, İmplant daha başarılı bir uygulamadır. Yanlış tedaviler sonucunda doğal yapısı bozulan yüz ve yanak bölgesini de tekrar eski görüntüsüne kavuşturur. Çiğneme güçlüğü çekmek, bazı insanlar da mide ve bağırsak sorunları yaratabilir. Yani az çiğnenen yemekler, hazımsızlık ya da kabızlık gibi sorunlara neden olabilir. İmplant tedavisi sayesinde hem görünüm olarak hem de sağlık açısından olumlu sonuçlar alınır.

İmplant Tedavisi Nasıl Yapılır?

İmplant tedavisi uygulaması için,  ilk olarak dış etlerine bakılır. Tedavi için gerekli şartları sağlıyorsa, yapılır. Eğer diş etleri sorunluysa, periodontoloji bölümünde tedavi olduktan sonra, İmplant uygulamasına geçilebilir. Bu tip sorunlar genellikle enfeksiyon ve iltihaba neden olduğu için,  İmplant kaybı yapabilir. Kemikle ilgili problemleri olan hastalara İzmir implant tedavisi yapılması için, kemiklere greft eklenmesi gibi ek tedavi yöntemleri gerekebilir. İmplant tedavisinde çene kemik kısmına, yapay diş kökü yerleştirilir. Protezler e destek amaçlı uygulanır. Olmayan dişlerin olduğu yerler, hayat boyu kullanılabilecek şekilde doldurulur. Malzemesi, titanyum vidadır. Diş hekimleri tarafından, cerrahi bir operasyonla çeneye yerleştirilir. Cadde dental her zaman profesyonel ve kaliteli tedaviler yapar.

İzmir İmplant Tedavisi Aşamaları Nelerdir?

İmplant tedavisi boyunca neler yapıldığı merak edilir. Bu aşamalar şu şekildedir;

  • Hasta muayene edilir. Dişlerin ve dış etlerinin durumuna bakılır. Tedavi gerekiyorsa, İmplant başlamadan önce yapılır.
  • Hastanın durumu değerlendirilir. Hekim ağız sağlığınız hakkında gerekli bilgileri verir.
  • Ek bir tedaviye ihtiyaç varsa bilgilendirme yapılır. Bazen İmplantın tutması için, destekleyici uygulamalar yapılır.
  • Eksik dişlerin yerine implant uygulaması yapılmaya başlandığın da tedavi de başlamış olur.
  • İmplant aşaması sonlandıktan sonra, başka bir seans için gün verilir. İyileşmenin durumuna bakılarak, yeni diş uygulaması yapılır.

İzmir İmplant Tedavisi Fiyatları Nelerdir?

İmplant tedavisi yapılırken, İmplant fiyatları İzmir kritelerini belirleyen bazı kriterler vardır. Kullanılan malzemeler, uygulamayı yapan hekim gibi detaylar, fiyatları belirler. İzmir İmplant her zaman, hastaların memnuniyetini ön planda tutar ve uygun fiyatlar sunmaya özen gösterir. İmplant tedavisi için, diş üzerinden birim fiyat baz alınarak hesaplama yapılır. Diş hekiminin deneyimi ve bu konuda becerikli olması, tedavi seans süresini ve fiyatı etkileyen bir faktördür. Cadde dental den bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.

20’lik diş çekimi fiyatları ve daha fazla tedavi yöntemleri ve fiyatları için Cadde Dental ile iletşim kurabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver