İzmir’de bir çocuk annesi genç kadın eşi göre öldürüldü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Durum, bugün saat 17.30 sıralarında Galibiyet Mahallesi 810 sokak üzerinde meydana geldi. Bir süre önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle Ceylan O. ve Yunus O. çifti boşanma kararı aldı.

Çift, evlerini ayırırken, çocukları ise babada kaldı. Ceylan O. ve eşi Yunus O. bugün sokakta karşılaşınca tartıştı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüdü. Yunus O., üstünde taşıdığı bıçağı çıkartarak eşi Ceylan O.’yu yaraladı.Talihsiz bayan kanlar içerisinde yere yığılırken, güvenilmez koca olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlarınihbarı üzerine afiyet ve polis ekipleri durum yerine geldi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ceylan O.’yu Gaziemir Nevvar – Salih Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Burada tedaviye alınan şanssız kadın, yaklaşık 2 saat süren hayat mücadelesini kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma dahilinde, eşini bıçaklayarak ölümüne sebebiyet veren canice zanlısı kocası polis ekipleri kadar kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Yunus O., sorgulanmak üzere Suç Oluşturan Büro Amirliğine götürüldü. (DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver