Kapı Kolları Neden Önemlidir? – HAFELE

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Evinizde bulunan her detay dekorasyonun bir parçası olarak görülebilir. Ev konseptine bağlı olarak ortamda bulunan her mobilya farklı bir enerji ile dekorasyonu meydana getirir. Tüm ögeler kadar kapı kolları da tarzınızı yansıtacak, konsepte destek olacaktır. Dekorasyonu tamamlayan tüm ögeler belli bir etkiye sahiptir çünkü kapılar ve kapı kulpları, her zaman gözle görülen ve sık temas edilen noktalardır. Bu nedenle kapı kolu tercihi evin dekorasyonu için büyük öneme sahiptir. Modern ev dekorasyonunda da büyük öneme sahip olan kapı kolu çeşitleri dekorasyonda bütünleyici etki yaratan unsurlardır.

 

Yalnızca ev dekorasyonunda değil, işlevsel anlamda da kapı kulpu kullanışlı ve zarif olmalıdır. Bütünlüğün meydana getiren kapı kolları için tercih edebileceğiniz birçok çeşit mevcuttur. İşlevini doğru biçimde yerine getiren kulpların model ve renk seçimi ise tarzınıza bağlı olarak değişebilir. Kapı ile uyumlu bir kapı kolu, kapının daha estetik bir görünüme sahip olmasını sağlar. Dekorasyonun geneliyle uyumlu bir model seçimi de kapı ve doğru kapı kulpunun evinizde fark yaratmasını sağlayacaktır.

 

Hafele Concept Kapı Kolu Modelleri

 

Kapı kolu modelleri; model ve işlev olarak farklı çeşitlerde bulunur. Tasarım özelliklerin bağlı olarak farklı mekanizmalar barındırır. Tarzınıza uygun olarak renklendirilir. Böylece birçok kapı kolu modeli sunulmaktadır. Ev dekorasyonunda önemli paya sahip olan kapı kulpu modelleri de bunlar gözetilerek seçilir. Hafele Concept kapı kolu koleksiyonu incelenerek modern ev olgusuna ve tüm ev konseptlerine uygun çeşitleri bulmanız mümkündür. Hafele Concept kapı kolu modelleri sizin için onlarca çeşit ve model sunmaktadır. Benzersiz kapı kolu çözümleri sayesinde evinizde fark yaratmanız mümkün olacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver