Mauro Icardi’nin Eşi Wanda Nara’dan Hastalık Açıklaması! İşte Son Durumu

Screenshot_11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, Arjantin basınına konuşarak tüm kontrollerini yaptırdığını ve hastalığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Wanda Nara: Çok Titizim Geçtiğimiz günlerde lösemi teşhisi konulduğunu açıklayan Wanda Nara, Arjantin’den sunucu Angel de Brito’ya konuştu. Angel de Brito, Wanda Nara’nın Arjantin’e gelmesi ve Fundaleu’dan tedavi merkezinde doktor Miguel Pavlovsky ile görüşmesinin ardından kendisine attığı mesajı paylaştı.

Wanda Nara, mesajında “Arjantin’e gittiğimde tüm kontrolleri tekrar yaptırdım ve değerler stabilize olduğu için iyiydim. Doktorun benden istediği tek şey, ilaçlarımı almayı bırakmamam. Çok titizim, ilaçlarımı almayı bırakmıyorum ve tüm kontrolleri yaptırıyorum” ifadelerini kullandı.

Fiziksel Aktivite İçin Doktora Danıştı Angel de Brito, Wanda Nara’nın yarışma programına katılmadan önce de doktoruna danıştığını ve fiziksel aktivite için uygun olup olmadığını öğrenmek istediğini aktardı. “Şüpheleri vardı” diyen Angel de Brito, doktorun ise ilaçlarını düzenli kullanması, uyuması ve dinlenmesine dikkat etmesi durumunda Wanda Nara ve ailesinin fiziksel olarak bir sorun yaşamayacağını belirtti.

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın hastalık süreci yakından takip ediliyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver