Miyavv Paketleri ile Çözümler

Kedilerin insanlar için önemi büyüktür. Ailenizde çocuklarınızın en yakın arkadaşı, büyük ebeveynlerin için patili çocukları oluyorlar.

miyavv (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kedilerin insanlar için önemi büyüktür. Ailenizde çocuklarınızın en yakın arkadaşı, büyük ebeveynlerin için patili çocukları oluyorlar. Her türlü bakımları, sağlık takipleri, aşıları, yiyecek gibi ihtiyaçları sizin tarafınızdan karşılanıyor. Günlük hayatımız içerisinde en çok şikâyetçi olduğumuz konu zamandır. Kedilerimizin ihtiyaçları içinde tıpkı kendi ihtiyaçlarımız gibi vakit ayırmamız gerekiyor. Ancak Miyavv sitesi bu zaman sorununa kökten çözüm buldu.

Siteye üyelik yaparak aylık kampanyalardan haberdar olabilir ve ucuz kedi maması satın alabilirsiniz. Sitenin kurucularının kendileri de kedi sahibi olmalarının vermiş olduğu titizlik ile kedinizin ihtiyacı olan her şeyi bu siteden oturduğunuz yerden sipariş verebilirsiniz. Öyle ki veteriner kontrolleri ile hazırlanmış olan aylık paketlerden edinerek ve her ay düzenli olarak gelmesini sağlayarak sizin adınıza kedinizin ihtiyaçlarını düşünen bu site sayesinde büyük bir zaman yaratma probleminden kurtulabilirsiniz.

Miyavv Paketleri İçerikleri Nasıldır?

Çeşitli abonelikler sayesinde Miyavv dünyası zengin ürün paket içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Farklı isimler ile adlandırılan bu miyavv paketleri sayesinde kedinizin bir aylık yemek ihtiyaçları, kumu, sürpriz oyuncağı gibi değişik materyallere sahip olabilirsiniz. Kuru ya da yaş mama tercihlerine göre şekillenen paketler olduğu gibi, sadece yan ürünler olan paket içerikleri de bulunmaktadır. Miyavv kutuları farklı isimler ile adlandırılır. Bu isimler içeriklerini ayırabilmek amacı ile belirlenmiştir.

Tam kapsamlı paketler olduğu gibi sadece yan ürünler içeren paketlerden de alarak obur kedinize farklı sürprizler yapabilirsiniz. Paket içeriklerinde her ay mama, kum sabit olarak gönderilmektedir. Bunun dışında her farklı kategorilerde yan ürünler de gönderiliyor. Bunun dışında rengarenk oyuncaklar, kedinizin oynaması ve sağlıkla beslenirken güzel vakit geçirmesi için özenle seçilerek konulmaktadır. Gönderilecek olan paket içeriği tatliş kedinize tam bir ay fazlası ile yetecek ve bitmeden yeni paket kargo ile kapınıza gönderilecektir. Kedinizin paketleri ile ilgili seçimleri yaparken kedinizin yaş ve özelliklerini belirleyebilirsiniz.

Fiyat ve Kargo Avantajları

Kedileriniz için seçtiğiniz mamalar tamamı ile onun damak tadına uygun olan mama olacaktır. Ayrıca fiyatları da sizin için site tarafından sabitleniyor. Kargo ile talep ettiğiniz siparişlerinize hiçbir şekilde kargo bedeli ödemiyorsunuz. Ayrıca hazırlanan paketler bir ay doymasına yetecek şekilde olacaktır. Elinizin altında sürekli olarak maması bulunan kedinizin yemeği yok derdi hiçbir zaman olmayacaktır. Site satış kadrosunda bulunan personel tarafından özenle seçilen mamalar, oyuncaklar ve sürpriz hediyeler hem sizi hem de kedilerinizi mutlu edecektir.

Abonelik sistemi ile siteye üye olduktan sonra bir zaman sonra vazgeçerseniz, koşulsuz ve şartsız olarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Her ay farklı tatları bulabilecekleri bu paketler kedinize iyi gelecek. En uygun fiyatlarla sipariş vermek için Miyavv sitesine abone olmanız yeterli olacaktır. WhatsApp hattı üzerinden de her türlü içerik hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver