Onay Store İle Mobil Onay

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kullanmış olduğumuz akıllı cihazların tümü, yüklediğimiz uygulamalar ile çok keyifli ve eğlenceli cihazlar haline geliyorlar. Aynı zamanda kullanmış olduğumuz pc ve laptoplar web sayfaları sayesinde elimizden düşmüyorlar.

Bu web sayfaları ve uygulamaların birçoğu üyelik sistemi ile çalışıyor. Site ve uygulamalara giriş yapabilmek ve onları aktif bir şekilde kullanabilmek için kullanıcı adı ve mail ile üyelik yapılması gerekiyor. Bu süreçte üyelik kaydı yapılırken, fake hesaplardan korunmak adına aktif olan cep telefonlarınıza sms doğrulama işlemleri yapılıyor. Ve bu sms onay işlemleri için mevcut cep telefonu numaranızı ilgili sisteme kayıt ettirmeniz gerekiyor. Çoğu insan için bu süreç pek güvenli gelmiyor.

Sizlerde web sayfası ve uygulama üyelik işlemlerinizde kendi cep telefonu numaralarınızı kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumlarda Onay Store firması ile iletişime geçebilirsiniz. onay.store adresi üzerinden siteye giriş yapabilir ve verilen hizmetin içeriğine göz atabilirsiniz.

Onay store firması sizlere üye olmak istediğiniz uygulamada mobil onay için kullanılmak üzere tek kullanımlık telefon numarası satışı yapıyor. Böylelikle kendi aktif numaranızı hiçbir platformda kullanmadan, tek kullanımlık numara ile istediğiniz alanlarda üyelik vb. işlemler gerçekleştirebiliyorsunuz.

En Uygun Fiyatlı Mobil Onay

Mobil onay işlemleri için sistemimize giriş yapıp istediğiniz uygulamalara yönelik numara satın alabilirsiniz. En uygun fiyatlarla temin edebileceğiniz bu telefon numaraları bir kullanımlık olup kendi telefon numaranızın güvende olmasını sağlayacaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver