Pubg Oynarken Nick Belirlemek

Birçok oyun sever tarafından sevilerek oynanan pubg, farklı seçenek ve kademeleriyle çevrimiçi olarak oynanan bir oyun olmaktadır.

teknobilgi (5)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok oyun sever tarafından sevilerek oynanan pubg, farklı seçenek ve kademeleriyle çevrimiçi olarak oynanan bir oyun olmaktadır. Her zaman birçok kişiyi de içerisine alan oyun, pubg şekilli nick yazmak da artık çok kolaydır. Beğenilen nick üzerinden kes kopyala ve isim üzerine yapıştır şeklinde mause ile komutlar vererek kısa sürede istediğiniz şekil ile nick yapılabilir.

Bu şekilde oyun her zaman olduğundan daha zevkli bir hal alır. Oyuna başlayanlar ise bırakmak istemiyor. Diğer oyunlardan farkı ise hem görüntü kalitesi hem de oyun içeriği gelişmiş bir şekilde oyun severlere sunuluyor olmasıdır. Tekno Bilgi sitesinde oyun hakkında detaylı tüm bilgiler bulunmaktadır.

İzmirim Kart ve Eshot Kart Bakiye Sorgulama

İzmir’de yaşayan birçok kişi için oldukça önemli olan İzmirim kart bakiye sorgulama kısmı her zaman vatandaşlar için en kolay aşamada gerçekleşiyor. Kartların doldurulması için kart matikler mevcutken, belediye otobüslerinde de bakiye sorgulama makinaları bulunur. Bu şekilde bakiye sorgulama gerçekleşir. Limit olarak karta en az 1 TL olarak yükleme yapılır. En fazla da 200 TL olarak ödeme yapılan bir vasıta kartıdır.

Eshot bakiye sorgulama ile kart içerisinde bulunan ücret detayı öğrenilebilir. Bakiye detaylarını öğrenebilmek için Eshot Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen bir SMS ile kayıt işlemi tamamlanır. Bakiye sorgulama da her zaman olduğu gibi kart matiklerde ve yolcu taşıma vasıtalarında olan makinalardan bakiye sorgulama yapılabilir. Merak edilen her konuda Tekno Bilgi sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver