Rose Tente Sistemleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rose Tente firması 30 yıllık bir tecrübe ile sektörün en güçlü ve köklü firmalarından birisidir. Üretmiş olduğu ürünlerde hedef aldığı en önemli nokta kaliteli ürünler ortaya çıkarmaktır. Bu nedenle 30 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekte ve her ecen gün çok güçlü referanslarla birlikte büyümektedir.

Rose Tente sistemleri öncelikle doğru fizibiliteler ile işe başlamaktadır. Uzman bir ekip tarafından uygulama yapılması istenen mekânın analizi yapılmakta ve bu analiz sonucunda o alana uygulanabilecek en sağlıklı tente sistemine karar verilmektedir. Gerekli ölçümlemelerden sonra bir fiyatlandırma yapılmaktadır. Hazırlanan fiyat teklifinde yapılacak tüm işler, kullanılacak tüm malzemeler ve markaları ve teslim süreleri belirtilmektedir. Karşılıklı anlaşma sağlandığında üretim sürecine başlanmaktadır. Üretim sürecinde ve montaj aşamasında en kaliteli malzemeler kullanılmakta, böylelikle uzun ömürlü işler yapılmaktadır.

Otomatik Tente Sistemleri

Otomatik tente sistemleri son yıllarda en çok tercih edilen tente sistemleridir. Bu sistemler hem kolay bir kullanıma sahip, hem de oldukça şık ve estetiktir. Otomatik tente sistemleri arasında en çok tercih edilen model ise raylı tente sistemlerdir. Bu sistemler kaliteli üretildiği takdirde çok uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Bu sistemler bir motor vasıtası ile çalışmaktadır. Açma ve kapama işlemleri motorlar aracılığı ile yapılmaktadır. Motor ömrü ne kadar uzun olursa otomatik tente sistemlerinin ömrü de o kadar uzun olmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver