Balon Patlatma Oyunları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balon patlatma oyunları oynamak için en güzel ve en yeni tasarımıyla balonoyun.com adresi tam sizlere göre. Yeni balon oyunları ile renk renk balonlar ve kutuları üst üste koyarak patlatabiliyorsunuz. Eskiden bilinen balon avcısı ve balon patlatan maymun oyunları artık flash oyun dünyasında kaldı. Ancak şimdi hemen hemen tüm oyunlar htm5 sistemine geçti. Bu sayede daha hızlı ve donmadan oyunlar oynayabiliyorsunuz üstelik balon patlatma oyunları için herhangi bir eklenti veya uygulamaya gerek kalmıyor.

Balon patlatma 2-3-4-5 ve 6. Versiyonları tek tek bu sitede yerini almış durumda. 2020 senesinin gelmesiyle yepyeni bir arayüz ile klasik balon patlatma oyunu sitenin en gözde oyunu olmuş durumda. Sarı renk, mavi renk ve kırmızı renkli balonlardan en az üç adet balon birbirine temas ettiği zaman balonlar patlıyor ve yandaki skor tablosunda puanlarınız yükseliyor. En yüksek skoru alan oyuncu balonoyun.com adresindeki yorum kutularına yorumlarını yaparak en yüksek şu kadar puan aldığını belirtiyor. Klasik balon patlatma oyununda dikkat etmeniz gereken diğer bir durum ise balon oyunları oynarken aynı renkleri fırlatma balonuna denk getiremediğinizde yan duvarlardan yararlanarak renkli balonları toplayabilirsiniz.

Bu adreste ayrıca kutu patlatma, klasik zuma oyunu, suda balon patlatma, renkli balon patlatmaca ve maymunla balon patlatma oyunları da mevcuttur. Şeker patlatmaca, top patlatma, levelli balon patlatmaca, zor balon patlatma, ateş ve su orman – buz – deniz – harikalar diyarı, denizde balon patlatma oyunlarından dilediğinizi anında seçip; ister tek kişilik ister 2 kişilik oynayabiliyorsunuz. Ayrıca tüm balon patlatma oyunlarını tam ekran donmadan oynamak için bu adres tam sizlere göre.

Bu arada eski nesillerin önceden sıkça alışkan olduğu tetris oyununun klasik versiyonu da burada. Uzun, kare, dikdörtgen ve l şeklindeki çubukları boşluk bırakmadan kutuların patladığı oyun olan klasik tetris oyunu 90 ların modasıydı. Bir ara tüm gazeteler kupunlar dağıtıyor büyük küçük demeden herkes elinde tetris game boylar dolaştırıyordu. Sizde nostaljik oyunların yeni versiyonları olan top patlatma oyunu oynamak isterseniz balonoyun.com adresi tam sizlere göre.

Bu Yazıya Tepki Ver