Safir Saç Ekiminde Fue Tekniği

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tedavi yöntemleri arasında yer alan safir saç ekimi, ile gerçekleştirilen FUE yöntemi sayesinde daha başarılı sonuçlar alarak, daha gür saçlara sahip olmak mümkündür. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte beraberinde gelen tedavi yöntemler ile artık kişi istediği görünüme sahip olabiliyor.

Safir Saç Ekimi

Çeşitli sebeplerden dolayı kişide meydana gelen saç dökülmesinin önüne geçebilmek için başarılı ve güvenli bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi yöntemi gerçekleştiği sırada diğer uygulamalara göre çok daha az kanama açığa çıkar. Kişinin başarılı sonuç alma durumu daha yüksektir. Bu yüzden tercih edilmesindeki amaç bu şekilde belirlenir.

Safir Saç Ekimi Nedir?

Gerçekleştirilecek olan saç naklinde, doğal safir taşından elde edilmiş olan ve cildin dokusuna zarar vermeyen safir uçlu kalem ile gerçekleştirilmiş olan işlemdir. Hedeflenen bölgeye nakil yapılacağından dolayı yuvarlak yuvalar açılarak, nakil gerçekleştirilir. Gerçekleştirilen bu yöntem ile hızlı sonuç almak ve daha az kanamanın açığa çıkma durumu vardır. Safir saç ekimi ile daha çabuk iyileşme oluşur.

Safir Saç Ekimi Avantajları Nelerdir?

Kişinin daha çabuk sürede iyileşmesine yardımcı olur. Operasyonun gerçekleşme durumunda ciltte hasar oluşması daha azdır ve bu şekilde zararlı durumlardan korunması yüksektir. Kişinin enfeksiyon kapmasın çok düşüktür. Çünkü işlem sadece kişiye özel yapılır ve malzemeler tek kullanımlıktır. Kişinin kısa sürede iyileşmesi ve sosyal hayatına dönmesi de büyük bir avantajdır. Uygulamadan faydalanmak isteyenle ön muayene gerçekleştirebilir ve safir saç ekimi fiyatları, hakkında bilgi edinebilir.

Safir Saç Ekimi Yönteminin Özellikleri Nelerdir?

Safirin doğal elemente olmasından kaynaklı olarak gerçekleştirilmesi durumunda kişiye ve cilt yapısına zarar vermeden işlem gerçekleştirilir. Bu uygulamanın doğru ve hızlı sonuç vermesi de oldukça önemlidir. Kişinin ağrı ve acı çekme durumu yoktur. Ekilen greftlerin doğal görünüme sahip olmasını sağlar. Saç dökülme sorunu yaşayan kişilerde oldukça başarılı bir şekilde sonuç verme durumu vardır. Kişinin sağlığını olumsuz yönde etkilenmeden gerçekleştirilmiş olur.

Safir Saç Ekimi Neden Önemlidir?

Operasyon safir uçlu saç ekiminde açılacak olan kanalların gerçekleştirilmesidir. Diğer tedavi yöntemlerinde slit yöntem uygulanır. Yani metal ve düz kullanılırken burada cildin dokusuna ve kişiye zarar vermeden safir tekniği uygulanır. Değerli taşlar ve doğal madeni taşlar ile tasarlanan kalemden yardım alınır. Kişiyi hiçbir zarar vermez ve sağlık yönünden herhangi bir tehlike barındırmaz.

Safir Saç Ekimi Nasıl Uygulanır?

FUE yöntemi ile gerçekleştirilen işlem 0.6-0.8 uçlu mikro motorların kullanılması sonucunda gerçekleştirilir. FUE işleminde de yapıldığı gibi donör bölgesinden saç kökleri toplanır ve greft sayısı belirlenmiş olur. Daha sonra tek tek açılacak olan kanalların içine saç kökleri yerleştirilir. Yerleştirilme sırasında saçın yönüne doğru yerleştirilmesine dikkat edilir. Böylelikle hızlı ve başarılı bir şekilde safir saç ekimi, gerçekleştirilir.

 

Safir Saç Ekimi Öncesi Neler Yapılmalıdır?

İşlemden önce kişi ön muayenesini gerçekleştirir ve safir saç ekimi fiyatları, hakkında bilgi alabilir. Burada bulunan hasarların ne oranda olduğu tespit edilir. Daha sonra tahliller ve işlemler yapılır. Eğer hastanın herhangi bir hastalığı ve operasyonu gerçekleştirmesinde bir sorun oluşmazsa randevu için gün verilir. Doktorun söyleyeceği ve önereceği durumlara dikkat edilmesi gerekir. Operasyonun sağlıklı sonuç verebilmesi için oldukça önemli hususlar vardır.

Safir Saç Ekimi Sonrası Neler Yapılmalıdır?

Diğer saç ekim işlemlerinde olduğu gibi burada da dikkat edilmesi gerek durumlar vardır. İşlem gerçekleştikten sonra doktorun vermiş olduğu talimatlara uyulması gerekir. Aksi durumlarda yaptırılan saç ekimi doğru sonuç vermeyebilir. Saçların bir süreliğine ıslanmaması ve kuru kalması gerekir. Kaşıma gibi sorunlar oluştuğunda doktorun önermiş olduğu solüsyon ve kremlerin kullanılması gerekir.

Safir Saç Ekimi Fiyatları

Diğer tedavi yöntemleri ile aynı fiyatlandırmaya tabi tutulmaz. Bu yüzden safir saç ekimi fiyatları hakkında kesin olarak bir şey söylenemez ama diğer uygulamaya göre maliyetli olarak gerçekleştirilir. Daha kesin ve doğru karar verebilmek adına uzman hekim ile görüşme sağlandıktan sonra fiyat bilgisi alınabilir.

https://tr.primehtc.com/safir-sac-ekimi/ ß hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver