Servis Taşımacılığı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Servis taşımacılığı özellikle okul ve iş hayatının en önemli parçalarından birisidir. Aileler okula giden çocuklarının ulaşımı için öğrenci taşimacılığı yapan firmalarla anlaşarak düzenli olarak çocuklarının okul ulaşımlarını sağlamaktadırlar. Yaşı her ne olursa olsun, ev ve okul arasında yürüme mesafesinden daha uzun bir mesafe söz konusu ise servisler kullanılmaktadır. Çocukların okul giriş ve çıkış saatlerine göre bu servis düzenleri hazırlanmaktadır. Sabah evlerinin kapısından ya da en yakın yol üzerinden alınan çocuklar okul çıkışı yine aynı alındıkları noktaya kadar güvenli bir şekilde getirilmektedir.

Servis hizmetleri içinde var olan personel taşımacılığı alanında da verilen hizmet aynıdır. Bir fabrika ya da bir işyerinde çalışan vardiyalı ya da tek vardiya personeller için verilen taşımacılık hizmetinde belirli biniş noktalarından personeller alınmakta ve işyerine ulaştırılmaktadır. Yine iş çıkışı alındıkları aynı noktalara tekrar bırakılmaktadırlar. Tüm bu hizmetler servis taşımacılığının bir parçasıdır.

Servis Firmaları

Her türlü servis taşımacılığı servis firmaları tarafından sağlanmaktadır. Her ilde ve ilçede hizmet veren servis firmaları vardır. bu firmalar gerekli belge ve izinlere sahip olan firmalardır ve ellerindeki bu yetki ile okullara ve iş yerlerine servis taşımacılığı hizmeti sunmaktadırlar.

Sizlerde yaşadığınız şehirde hizmet veren servis firmalarının hangileri olduğunu ve bu firmalara ait iletişim bilgilerini öğrenmek istiyorsanız bunun için Servis Firmaları web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver