Sivas Düğün Salonu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malia Otel sivas düğün salonları arasında en çok tercih edilen mekânlardan birisidir. Otel içerisinde yer alan ve çok amaçlı bir kullanıma sahip olan büyük salon düğünler için özel olarak hazırlanmaktadır. Büyük toplantılara ve seminerlere de eşlik eden bu salon 400 kişilik çok şık bir alandır. En güzel düğün organizasyonlarına eşlik etmektedir.

Sivas oteller arasında uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet arayanların tercihi Malia Otel’dir. Bu nedenle sivas otel arayışına giren birçok insanın tercihi olmaktadır.

Malia Otel Kına Gecesi

Malia otel çok amaçlı olarak kullanılan büyük bir salona sahiptir. Bu salonda kına geceleri de düzenlenmektedir. Ferah ve yüksek tavanlı olan salon, istediğiniz kişi sayısına göre özel olarak hazırlanmaktadır. Dilerseniz anlaşmış olduğunuz organizasyon şirketlerinin hizmetlerine açıktır, istenilen şekilde kullanılabilir. Canlı müzik ile doyasıya eğleneceğiniz bir kına gecesi istiyorsanız otelimize bekleriz. Sunmuş olduğu kaliteli atıştırmalıklar konuklarınızı memnun edecektir. Ve tüm bu hizmetler için oldukça uygun bir fiyat ödemeye hazır olun.

Malia Otel Düğün

Çok amaçlı salonumuz aynı zamanda unutulmaz düğünlere de ev sahipliği yapmaktadır. Yemekli düğün organizasyonlarında sizlerin tercihi olan menüler doğrultusunda yemek servisi yapılmaktadır. Yemekli organizasyonlar bütçenize uygun olmazsa, sadece atıştırmalıkların ikram edildiği düğünler de düzenlenmektedir. Canlı müzik eşliğinde, en kaliteli ve şık düğünler Malia Otel düğün salonunda, en uygun fiyatlarla sizlere sunulmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver