Su İçinde oluşan Kireç Sorunu

1981 yılında ticarete atılım göstermiş olan Miramak Firması asıl öncüsü olduğu manyetik kireç önleyici cihazların üretimini ve satış işlemini gerçekleştiriyor.

suaritmalari (7)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1981 yılında ticarete atılım göstermiş olan Miramak Firması asıl öncüsü olduğu manyetik kireç önleyici cihazların üretimini ve satış işlemini gerçekleştiriyor. Ayrıca Türkiye üzerinde geniş hizmet ağ kalitesine sahip yapısıyla birlikte birçok alanda hizmet vermeye devam ediyor. Hem endüstriyel hem de evsel alanda küçük büyük demeden kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor.

Su içinde kireç oluşumu magnezyum ve kalsiyum elementlerinin birbirine tutunmasıyla tortu halinde oluşumlardır. Türkiye üzerinde de ne yazık ki suların kireç değerleri oldukça yüksektir. Bu nedenle de evlerde kullandığınız musluk mataraları, mutfak eşyalarınız birçok şey kireç tarafından zarar görür. Bunun içinde çok fazla kireç önleyici malzeme kullanılarak doğaya zarar veriliyor. Miramak firması manyetik kireç önleyici cihazları sayesinde sadece şebeke suyuna takılması sayesinde sizi bu dertten kurtarmayı başarmıştır.

Su Arıtma Cihazı Filtreleri

Su arıtma cihazı kullanımı sırasında filtrasyon işlemi gerçekleşir. Birinci aşama ön filtre olarak adlandırılan sediment filtredir. İlk aşamada ön filtre sayesinde kir ve çamur kirlerinden suyu arındırır. Su daha temiz bir hale gelmiş olur. İkinci aşama olarak granül aktif karbon ile sudaki karbon, organik bileşenler ve ağır metallerin bir kısmı tutulur. Üçüncü aşamada blok karbon filtre işin içine girer 1. Ve 2. Filtrenin karışımıdır. 4. Aşamada membran filtre kullanımı sağlanır. Filtrelerin en can alıcı noktasıdır çünkü yapısında bulunan küçük gözenekler sayesinde suyun filtrelemesini daha iyi gerçekleştirir. Son aşama olarak da tatlandırıcı filtreleme işlemi gerçekleşir.

Bu Yazıya Tepki Ver