Sultangazi’de ortalık karıştı! Yangın esnasında hırsızlık iddiasına linç girişimi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Durum öğle saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi, 89. sokak üstünde yer alan bir binada meydana geldi. Binanın çatı katında demin meçhul bir nedenle yangın çıktı. Yangın sebebiyle bina sakinleri ve mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve ekiplere yangına müdahaleye başladı. İddiaya göre sokağa dökülen semt sakinlerini ve kargaşayı fırsat haberdar olan bir hırsız yangının çıktığı binanın yandaki binaya girerek bir daireden telefon aşırmak istedi.

ŞÜPHELİYE LİNÇ GİRİŞİMİ

Yapı sakinlerinden biri durumu farkedince hırsızlık şüphelisini darp etmeye başladı. Binaya giren polis ekipleri değişken kişiyi binadan güçlükle çıkardı. Bina sakinleri ve vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaşan kararsız linç edilmek istendi. Polis ekipleri hırsızlık şüphelisi kişiyi polis aracına götürmek isterken, büyük güçlük yaşadı. Tepkili kalabalık şüphelinin polis aracına alınmasının ardındaki sakinleşti.

‘EVE GİRDİM ONU YAKALADIM’

Olayı anlatan yapı sakini, “Eve girdim. Yangın sırasında eşim telefonları unutmuş içeri girdim telefonları almaya, adam telefonu çalmış. Bende onu yakaladım” diye konuştu.

Büyük panik yaratan ve mahalle sakinlerinin sokağa dökülmesine niçin olan çatı yangını itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında yaralanma yada can kaybı yaşanmazken binada bedensel zarar meydana geldi.

(DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver