Telegram Nedir ve Nasıl Kullanılır?

gruplinkleri (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telegram daha çok hız ve güvenlik amaçlı bir mesajlaşma ve görüşme uygulamasıdır. Son zamanlarda milyonlarca aktif kişi tarafından bu program kullanılmaya başlandı. Telegram programı tamamen ücretsiz ve herkes tarafından kullanılabilir bir programdır. Bu programın en büyük özelliği de whatsap gibi sevilen bir mesajlaşma programı olmasıdır. Bu sebeple milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlandığı için günümüzde son zamanlarda fazlasıyla adından bahsettirmeye başladı.

Telegram grupları sayesinde arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile hem hızlı hem de güvenli bir şekilde sohbet edebilirsiniz. Gönderileriniz için bütün cihazlardan aynı anda erişim sağlanabilir. Ayrıca Gruplinkleri sitesi sayesinde program aracılığı ile dosya veya medya göndereceğiniz zaman tür ve boyut gibi unsurlar bulunmamaktadır.

Telegram Nasıl Kullanılır?

Telegram kullanabilmek için öncelikli olarak program üzerinden mesajlaşmaya başlayın yazısına tıklayarak telefon numaranızı yazmanız gerekir. Sonrasında size gelen kodu uygulamada yer alan ekrana yazın ve Telegram sayesinde medya veya dosya göndermek için uygulamanın erişim istek onayını kabul edin. Bütün bu adımlardan sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sağ alt tarafta bulunan kalem simgesine tıkladığınız takdirde uygulama arkadaşlarınıza ulaşmak için izin istiyor. Bu alana tıkladıktan sonra devam et yazısı gelecek ve onu seçerek Telegram programının kişilerinize erişmesini sağlamış olursunuz. Aynı zamanda arkadaşlarınızı davet etmek istediğiniz zaman “+” simgesine dokunarak isim ve telefon numarası da girebilirsiniz. Ayrıca Telegram kanalları kurup istedikleriniz ile gizli sohbetlerde edebilirsiniz. Gruplinkleri sitesinden bu konuda tam kapsamlı hizmet alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver