Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone arasında ‘yerli uygulamalar’ anlaşması

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone arasında 'yerli uygulamalar' anlaşması
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone bir anlaşma yaparak kendilerine ait sosyal medya uygulamalarına her operatörün aboneleri için farklı ayrıcalıklar tanıdı.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone arasında 'yerli uygulamalar' anlaşması

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone yerli mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için iş birliğine gitti.

Üç şirketten yapılan ortak açıklamaya göre, iş birliği kapsamında Türk Telekom müşterileri BiP’i, Turkcell kullanıcıları ise Türk Telekom’un yeni nesil sosyal medya platformu Yaay’ı internet kotalarından harcama yapmadan kullanabilecek.

BiP ve Yaay, diğer uygulamalarla birlikte Vodafone’un İletişim Pass paketinde ücretsiz sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Türkiye için tarihi bir anlaşmaya imza attıklarını öne sürerek, Türk mühendislerinin geliştirdiği yerli uygulamaları yurttaşların artık gönül rahatlığıyla kullanabileceğini iddia etti.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal da “Türkiye’nin üç büyük şirketi, güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Hepimiz Türkiye’nin dijitalleşme vizyonuna katkımızı, yenilikçi dijital platformlar sunarak pekiştiriyoruz. Birlikte attığımız bu adım, çalışmalarımızı daha da değerli kılıyor. Önümüzdeki dönemde de benzer iş birliklerinin artmasını temenni ediyorum. Turkcell ve Vodafone yöneticilerini ve bu süreçte katkısı bulunan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver