Üniversite Öğrencilerine Teknoloji Desteği Mobil Telefon ve Bilgisayar Alımlarına 5.500 TL Destek

Screenshot_8
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Kararı ile üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz alımlarında destek sağlanacak. İşte ayrıntılar…

Üniversite öğrencilerine teknolojik cihaz alımlarında destek sağlanmasına yönelik erisbet Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, nihai satış fiyatı 9.500 TL’yi aşmayan mobil telefon ve bilgisayar cihazı alımlarında her öğrenciye bir defaya mahsus olmak üzere 5.500 TL destek verilecek.

Öğrencilere Teknoloji Desteği:

Bu program kapsamında satın alınan mobil telefon cihazları, destekten yararlanma tarihinden itibaren en az 2 tam yıl boyunca sadece destekten yararlanan tarafından kullanılabilecek. Cihazların 2 yıl içinde satılması veya başka bir kullanıcı tarafından kullanıldığının tespit edilmesi erisbet giriş halinde, destek ödemesinin yapıldığı tarihten itibaren belirlenen gecikme zammı oranında hesaplanacak faiz ile birlikte destekten yararlanandan geri alınacak.

Ücretsiz İnternet Desteği:

Ayrıca, öğrencilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık en fazla 10 gigabayt ücretsiz internet desteği sağlanacak.

Yürürlük Tarihi:

Bu önemli karar, 1 Kasım tarihinden itibaren yürürlüğe girecek. Bu sayede üniversite öğrencileri, teknolojik cihaz alımlarında önemli bir destekten faydalanabilecekler.

Bu Yazıya Tepki Ver